Ulaştırma Bakanı Ereğli'ye Gelecek

AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Binali Yıldırım'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde gemi indirme törenine katılacağını belirtti.

Ulaştırma Bakanı Ereğli'ye Gelecek
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırımın özel bir tersanenin gemi indirme programına katılacağını belirten Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, Bakan Yıldırımın program sonunda bölgeden ayrılacağını belirtti.
Gazetecilerin Mithat Paşa Tüneli ile ilgili sorularına yanıt veren milletvekili Fazlı Erdoğan, "Ulaştırma Bakanımız yarın saat 10.30'da Ereğli'de olacak. Buraya geliş sebebi DLH bünyesinde denize indirilmek üzere olan römorkör var. Onunla ilgili olarak tersaneler bölgesinde bir program olacak geniş kapsamlı bir program değil günü birlik bir program olacak bizde bunun için buradayız görevli tüm arkadaşlar haber edilmiştir. Ulaştırma bakanımızın temelini attığı bu tersanelerde gelişmeler incelenecek sorunlar tartışılacak. Yapılan açılışla beraber tabi ki Düzce, Ereğli tarafından geleceği için zannediyorum, oradaki yolarlıda yerinde görecektir. Mithat Paşa Tüneli'nde gereken proje çalışmaları devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde inşallah bu sene proje ihalesi yapılıyor. 2011 yılında da proje yapım ihalesi gerçekleşecek ve bu tüneli muhakkak açacağız" diye konuştu.