Salihlili Anneler Eğitime Başladı

Manisa'nın Salihli ilçesinde Mayıs ayında Salihli Belediyesi, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ve Uğur Dershaneleri işbirliğiyle "Okumanın Yaşı Yoktur Annelerimizi Üniversiteye Uğurluyoruz" sloganıyla başlatılan ve çeşitli nedenlerden ötürü eğitimine ara vermek zorunda kalan lise mezunu anneler Salihli Uğur Dershanesi'nde eğitim görmeye başladılar

Salihlili Anneler Eğitime Başladı
Manisa'nın Salihli ilçesinde Mayıs ayında Salihli Belediyesi, Salihli Ticaret ve Sanayi Odası ve Uğur Dershaneleri işbirliğiyle "Okumanın Yaşı Yoktur Annelerimizi Üniversiteye Uğurluyoruz" sloganıyla başlatılan ve çeşitli nedenlerden ötürü eğitimine ara vermek zorunda kalan lise mezunu anneler Salihli Uğur Dershanesi'nde eğitim görmeye başladılar.
Eğitim kurumlarının misyonu gereği toplumda öncü kurumlar olduğunu söyleyen dershane kurucuları Serdar Elmacı ve Özenç Yalçın; "Toplumsal projeleri sosyal sorumluluklarımız kapsamında destekliyoruz. Hatta gücümüz doğrultusunda hayata geçiriyoruz. Biz Uğur Dershaneleri olarak 2005 yılından beri sosyal sorumluluğumuzun farkında olarak Salihli'de bir çok projeye imza attık. Bir çok projeye maddi - manevi anlamda destek olduk. Bu proje kapsamında eğitime başlayan annelerimizin eğitim yaşamlarına devam edebilmeleri için tüm gücümüzle desteklemeye devam edeceğiz. Umuyoruz ki daha geniş katılımlı bu tarz sosyal sorumluluklar tüm kurumlarca benimsenip hayata geçirilebilir. Bu projede bize desteğini esirgemeyen Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay'a Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Talat Zurnacı'ya Uğur Dershaneleri Salihli Şubesi olarak şükranlarımızı sunuyoruz"