"Kapı kapı gezmeyin mobilya için siteye gelin"

Adana-Ceyhan yolundaki Mobilyacılar Sitesi'ndeki firmalar müşteriler için pazar günü de hizmet veriyor. Mobilyacılar Sitesi Başkanı Bülent Gizir, "Kap

Adana-Ceyhan yolundaki Mobilyacılar Sitesi'ndeki firmalar müşteriler için pazar günü de hizmet veriyor. Mobilyacılar Sitesi Başkanı Bülent Gizir, "Kapı kapı gezmenize gerek yok mobilya için bize gelin" sloganıyla dikkat çektiklerini söyledi.

Gizir, Adana mobilyasının her geçen gün değerine değer kattığını belirterek, işçilikte gösterilen marifetin hem Avrupa hem de Ortadoğu ülkelerinde karşılık bulduğunu söyledi.

Yurt içinde birçok üretici firmanın bile işçilikten dolayı bazı ürünlerini buraya sipariş verdiklerini bildiren Gizir, "Bu hem bizim, hem de Adana için güzel bir gelişme. Ekonomik anlamda gelişmenin ve üretmenin merkezi olmak insanı mutlu ediyor." dedi.

Sitede 300'ü üretici, 50'si mağaza diğeri de yan kollarda olmak üzere 450 işyeri bulunduğuna dikkat çeken Gizir, Adana'nın el işi oyma tarzı mobilyada Ortadoğu'da adından söz ettirdiğine dikkat çekti.

Sitedeki birçok firmanın fuarlarla yurt dışına açıldığını ve bunu gelecek yıllarda da sürdürmeyi planladıklarını aktaran Bülent Gizir, yaşadıkları sorunlara karşı duyarlı davranın herkese özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz ile Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'a teşekkür etti.

Gizir, müşteriler için sitenin pazar günleri de açık olduğunu anlatarak, sitede iç dekorasyondan mimariye kadar birçok firmanın da hizmet verdiğini bildirdi. Gizir, "Sitede mobilya konusunda her türlü ürünü bulmak mümkün. Hazır yatak odaları, yemek odaları, genç odası takımları, oturma grupları, salon takımları. Ayrıca sipaşi üzerine istenilen mobilyalar hazırlatılabiliyor. Gelenler 5 bin liradan 35 bin liraya kadar her tür mobilyayı bulabilir." dedi.

Mobilyacılar Sitesi'nin şehre ekonomik anlamda büyük fayda sağladığına dikkat çeken Gizir, gerçek anlamda 3 bin kişinin istihdam edildiğini, sektörün dolaylı ve dolaysız yönden ise 10 bin kişinin ekmek kapısı olduğunu vurguladı.