İnşaatta Hırsız Operasyonu

Adana'da bir inşaata girerek demir ve kablo çalmak isteyen iki kardeş, bekçinin polisi aramasıyla inşaata yapılan operasyonda yakalandı

Adana'da bir inşaata girerek demir ve kablo çalmak isteyen iki kardeş, bekçinin polisi aramasıyla inşaata yapılan operasyonda yakalandı. 5 katlı inşaatın her tarafını arayan yaklaşık 15 polis, çocukları 1. kattaki tuvalete gizlenmiş halde buldu.
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi Tepebağ Mahallesi'ndeki Abidinpaşa Caddesi'nin Taşköprü girişindeki 5 katlı inşaatta meydana geldi. İddiaya göre O.A. (15)ve Z.A. (12) kardeşler ellerindeki pense ile kablo ve demir çalmak için inşaattan içeri girdiler. Kardeşler içeri girer girmez demir ve kabloları keserek çalmaya başladılar. Bu arada inşaatta bekçilik yapan Mehmet Göç (52), ses üzerine şüphelenerek polisi aradı. Bunun üzerine olay yerine 4 polis merkezi ekibi ve bir Yunus ekibi sevk
edildi. Olay yerine gelen yaklaşık 15 polis, çevre güvenliğini aldıktan sonra inşaata girdi. 5 katlı binanın her tarafına yayılan polisler binayı didik didik aradılar. Zanlılar, polisin geldiğini duyarak inşaatın 1. katındaki tuvalete saklandılar. Polis kısa sürede yaptığı aramada zanlıları saklandığı yerde buldu. Ellerinde pense ile yakalanan zanlılar, Adana Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürüldüler.
İnşaatta bekçilik yapan Mehmet Göç, "İnşaatın etrafında gezerken içerden sesler geldiğini duydum. Hemen 155'i aradım. Polisler iki dakikada gelerek hırsızları yakaladılar. Demir ve kablo çalıyorlarmış" dedi.