Galatasaray Teknik Direktörü Hagi: Mağlubiyeti hiç sevmiyorum, hazmedemiyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Trabzonspor karşısında yedikleri gollerin dışında iyi mücadele ettiklerini söyledi. Genç teknik adam, mağl

Galatasaray Teknik Direktörü Gheorghe Hagi, Trabzonspor karşısında yedikleri gollerin dışında iyi mücadele ettiklerini söyledi. Genç teknik adam, mağlubiyeti hiç hazmedemediğini belirtti.

Hagi, 2-0 kaybettikleri Trabzonspor maçı sonrası yaptığı değerlendirmede, kaybedilen bir maç sonrası konuşmanın kolay olmadığını ifade etti. Çok iyi bir takıma karşı deplasmanda mücadele ettiklerine işaret eden genç teknik adam, "Yedeğimiz goller dışında iyi mücadele ettik. Maç daha farklı bir sonuçla da bitebilirdi. Biz de kazanabilirdik. Maalesef birçok gol pozisyonunu kaçırdık. Rakibimiz kendi sahasında iyi oynayan bir takım. Hata yaptığın zaman bunu affetmeyecek bir takım. Bu hataları telafi etmek için çok fazla çalışmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Şampiyonluk mücadelesi veren takımlarla aradaki puan farkının bir hayli açıldığını ifade eden Hagi, "Uzun bir yolumuz var, çalışmamız gerekiyor, puan almamız gerekiyor. Önümüzde oynanacak birçok maç var. Tabii ki Galatasaray her zaman zirvede olmayı arzu ediyor. En iyi olmaya çalışıyor ama bu konuda çok fazla çalışmamız gerektiğini söyleyebilirim. Ama bu akşam mağlubiyeti bir kenara bırakırsak sahada birçok güzel şeyler yaptığımızı da ifade etmek istiyorum. Mağlubiyeti hiç sevmiyorum, hazmedemiyorum." dedi.

Futbolculardan Barış Özbek ve kaleci Ufuk Ceylan da 3 puan için geldikleri Trabzon'dan eli boş dönmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ettiler.

Liderin 10 puan gerisinde kaldıklarına değinen futbolcular, bunu telafi etmek için takım olarak kenetlenmek ve çok çalışmak zorunda olduklarının altını çizdi.