Evli kadınla kaçtığı iddia edilen kişi öldürüldü

Van'da tanıştığı evli kadını yaklaşık 3 ay önce İzmir'e getirdiği iddia edilen bir kişi, kadının eşi ve kayınbiraderi tarafından öldürüldü. Kadının, b

Van'da tanıştığı evli kadını yaklaşık 3 ay önce İzmir'e getirdiği iddia edilen bir kişi, kadının eşi ve kayınbiraderi tarafından öldürüldü. Kadının, burada umduğu hayatı bulamaması üzerine Van'daki eşine telefon ederek kaçırılıdğını söylediği öğrenildi.

Olay, sabah saatlerinde Manisa-İzmir karayolunun Sabuncubeli mevkisinde meydana geldi. Yol kenarında bir erkek cesedi görenler, güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerinde yapılan incelemede cesedin, dövüldükten sonra kemerle boğularak öldürülen İhsan Kaygısız'a (49) ait olduğu tespit edildi. Ceset, otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İddiaya göre evli ve bir çocuk annesi A.G., cep telefonuyla görüştüğü Kaygısız ile üç ay önce İzmir'e geldi. Gelirken de inşaat işleri yapan eşinin 24 bin lirasını aldı. İzmir'de Kaygısız'ın bahsettiği hayatı yaşamadığını görüp ortamı beğenmeyen A.G., eşi A.G.'ye telefon ederek, "Beni zorla tutuyor, bırakmıyor." dedi. Bunun üzerine A.G., kardeşi M.G. ile birlikte İzmir'e geldi. İki kardeşin, dün (7 Kasım) akşam kadınla sokağa çıkan İhsan Kaygısız'ı, hafif ticari bir araca bindirerek kaçırdığı iddia edildi. Eşi A.G. ve yanında bulunan 3 yaşındaki çocuğunu da alan A.G. ve kardeşi M.G., İstanbul'a doğru yola çıktı. Kaygısız'ı dövüp kemerle boğazını sıkan ve bir süre yerde sürükleyen zanlılar, hareketsiz kaldığını görünce yol kenarındaki boş bir kanala attı. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, aracın plakasını belirleyerek yakalamak için harekete geçti. İstanbul'da olduğu belirlenen araç takibe alındı ve düzenlenen operasyonla akrabalarının evinde kalan A.G., kocası A.G. ve kayınbiraderi M.G. gözaltına alındı.

Yaklaşık 1,5 ay önce A.G. ile Karabağlar ilçesinde kiraladığı eve taşınan İhsan Kaygısız'ın komşuları, kendisini fazla tanımadıklarını ve evde pek durmadıklarını anlattı. Kaygısız'ın kaçırılmadan önceki görüntülerininse bir marketten alışveriş yaparken güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ortaya çıktı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği, zanlıların İzmir'e getirileceği belirtildi.