Yapı Kredi Çağrı Merkezi'ne Üç Ödül

Yapı Kredi, IMI Conferences tarafından düzenlenen ve çağrı merkezlerinin 12 farklı kategoride değerlendirildiği "İstanbul Call Center Awards 2010"da üç ödül sahibi oldu.

Yapı Kredi Çağrı Merkezi'ne Üç Ödül
Çağrı merkezi sektörünün önde gelen firmalarından 23 üst düzey yöneticinin jüri üyeliği yaptığı değerlendirmelerde Yapı Kredi, yarıştığı üç kategorinin üçünde ödül aldı.
Yapı Kredi, müşteri deneyimi konusunda yarattığı farklı yaratıcı uygulamalarla, "En İyi Müşteri Deneyimi", çalışanlarına kişisel gelişim ve performans artışı sağladığı eğitim imkanları ile "En İyi Eğitim Programı", en iyi eğitmen kategorisinde ise "Yılın En İyi Çağrı Merkezi Eğitmeni" ödüllerini aldı.
Ödülle ilgili bir açıklama yapan Yapı Kredi Alternatif Dağıtım Kanalları Genel Müdür Yardımcısı Yakup Doğan, "Kendine özgü, yenilikçi ve benzeri olmayan çalışmalarımızla üç ödüle birden layık görülmekten büyük onur ve gurur duyuyoruz. Türkiye'de çağrı merkezi tarihine baktığımızda sektörün bugününü şekillendiren birçok ilkin altında Yapı Kredi'nin imzası olduğunu görüyoruz. Günlük yaşantımızda değişmez ve vazgeçilmez bir yer tutan çağrı merkezlerinin de temelini 1991 yılında Yapı Kredi olarak biz
atmıştık. Bu anlamda 850 kişi ile Gebze ve Samsun'da hizmet veren deneyimli ekibimiz Türkiye'de çağrı merkezi alanında yeniliklerin öncüsü olmaya devam edecek" dedi.
Yapı Kredi, "İstanbul Call Center Awards 2009"da En Yaratıcı Çağrı Merkezi ödülüne layık görülmüştü.