Cihan Haber Ajansı Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Kovancılar'da TOKİ deprem konutlarının teslim törenine katılacak. (11.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Elazığ Kovancılar'da TOKİ deprem konutlarının teslim törenine katılacak. (11.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa'da

Kurşunluhan Pilav Günü etkinliğine ve partisinin İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak. (10.30/13.15)

Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin, Ankara'da basın toplantısı düzenleyecek. (11.30)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, parti genel merkezinde basın toplantısı yapacak. (10.30)

İstanbul Barosu Genel Kurulu, Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak. Baroya bağlı 25 bin 944 avukat, baronun yeni başkanını seçecek. (09.00)

İngiltere'de bulunan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, büyükelçilik rezidansında verilecek yemekte İngiltere'deki Türk sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelecek.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Irak'ta hükümet kurma çalışmalarına destek verme çerçevesinde bir dizi görüşmelerde bulunmak üzere bugün Erbil'e geliyor. Barzani ile görüşecek Davutoğlu daha sonra Bağdat'a geçerek temaslarına devam edecek.

Azerbaycan, genel seçimler için sandık başına gidiyor.

Hindistan'daki Diwali Işık Festivali'ne bu yıl ABD Başkanı Obama da katılıyor. Hindistan'a 3 günlük bir resmi ziyarette bulunan ABD Devlet Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, Diwali kutlamalarına bugün başkent Yeni Delhi'deki bir okulda öğrencilerle birlikte katılacak.

SPOR

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasına Sivasspor - İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor - Konyaspor ve Trabzonspor - Galatasaray karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.30 / 17.00 / 19.00)

Bank Asya 1. Lig'de 11. hafta maçlarına Giresunspor - Diyarbakırspor, Karşıyaka - Samsunspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Kartalspor, Güngören Belediyespor - Boluspor, Akhisar Belediyespor - Altay ve Denizlispor - TKİ Tavşanlı Linyitspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (14.00 / 19.30)

Beko Basketbol Ligi'nin 4. hafta maçları Medical Park Trabzonspor-Galatasaray Cafe Crwn ve Tofaş - Efes Pilsen karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (13.00 / 15.00)