Başarılı sanayicilere ödülleri verildi

Kayseri Sanayi Odası tarafından düzenlenen sanayi Gecesi 2010 Ödül Töreni'nde ihracatta, vergide, Türkiye'nin ilk 500 ve ikinci 500 büyük kuruluş sıra

Kayseri Sanayi Odası tarafından düzenlenen sanayi Gecesi 2010 Ödül Töreni'nde ihracatta, vergide, Türkiye'nin ilk 500 ve ikinci 500 büyük kuruluş sıralamasında yer alan firmalarla, sanayi odasının özel ödüllerine layık görülen işadamlarına ödülleri verildi. Ödül törenine Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile Türkiye Odalar ve borsalar birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katıldı.

Hilton Otel'de gerçekleştirilen geceye Kayserili sanayicilerle çok sayıda oda başkanı ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak'ın konuşmasıyla başlayan ödül töreninde Bakan Nihat Ergün de konuşma yaparak sanayicilere çağrıda bulundu. Konuşmaların ardından Bakan Nihat Ergün, İstanbul Sanayi Odası'nın geçen yıl açıkladığı Türkiye'nin en büyük ilk 500 şirketi arasında yer alan Kayserili firmaların temsilcilerine ödülünü verdi. Ödül töreni ihracatta başarılı olan, ilk 500 ve ikinci 500 sanayi kuruluşu arasında yer alan Kayserili firmalarla, vergide ilk sırada yer alan şirketlerin temsilcilerine ödüllerinin verilmesiyle devam etti.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mustafa Boydak ile Sanayi Odası Meclis Başkanı Nureddin Okandan, Bakan Nihat Ergün'e geceye katılımdan dolayı odanın özel ödülünü takdim ettiler. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye ise, Erciyes Kış Turizm Projesi ve buradaki yatırımlarının örnek olması nedeniyle odanın özel ödülünü Meclis Başkanı Nureddin Okandan tarafından verildi. Ödül töreni Bakan Ergün ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile ödül alan sanayicilerin birlikte fotoğraf çektirmesiyle son buldu.