Allah herkese böyle muhalefet versin

Başbakan Erdoğan, AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada CHP'de yaşanan krize değindi.

Allah herkese böyle muhalefet versin
Referandumdan sonra muhalefetin Ankara'ya kapandığını söyleyen Erdoğan, "Hatta bir tanesi kendi partisinin içine kapandı" dedi.

Başbakan Erdoğan'ın AK Parti İl Başkanları toplantısında yaptığı konuşma şöyle:

"Biz 8 yıl boyunca muhalefeti yollara düşürmek için çok çalıştık. Aynı şekilde çalışacağız ve inşallah bu konuda başarılı olacağız. Muhalefet kazara yurt dışına çıktığı zaman da, 'acaba AK Parti iktidarını yalan yanlış beyanlarla nasıl şikayet ederiz nasıl karalarız' bunun derdine girdi.

Bunu da biz şikayet ettikleri kişilerden dinliyoruz. 'Ya sizlerle ilgili böyle dediler. Siz başka şey anlatıyorsunuz' 'Siz bizi nasıl görüyorsunuz?' dediğimizde 'herkese tanrı bu tür muhalefet versin' diyorlar. Bu ada onların bize dediği."

Referandum bitti, muhalefet yine Ankara'ya kapandı. Hatta bir tanesi kendi partisinin içine kapandı. İnşallah bir gün Sivas'ın, Iğdır'ın Edirne'nin ötesine geçerler. İnşallah Türkiye'nin içerden ve dışardan nasıl göründüğünü görme şansını elde ederler. Muhalefet yurt dışına kazara çıktığı zaman da acaba AK Parti iktidarını nasıl karalarız bunun derdine girdi. Bunu da şikayet ettikleri kişilerden duyuyoruz. Her zaman söylüyorum bu millet çok hayal kırıklığı yaşadı işte biz bunu yaşatmayacağız. Eğer yanlış yaparsak, emaneti gerektiği gibi korumazsak sadece Mardin, Trabzon, Mersin, Sivas, Erzurum değil Şam'da Beyrut da, Priştine, Prizren onlar da hayal kırıklığı yaşar."