Başbakan Erdoğan, sergi açılışı yaptı

Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın 25. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, ''SSM 25 Yaşında'' sergisi ziyarete açıldı. Başbakan Erdoğan'ın açılışını gerçekleş

Savunma Sanayii Müsteşarlığı'nın 25. kuruluş yıl dönümü nedeniyle, ''SSM 25 Yaşında'' sergisi ziyarete açıldı. Başbakan Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği sergi, 9 Kasım'a kadar ziyarete açık olacak.

Cern Modern Sanat Galerisin'de gerçekleştirilen serginin açılışına Başbakan Erdoğan ile birlikte Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Uğur Yiğit, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Necdet Özel, Savunma Sanayii Müsteşarı Murad Bayar katıldı.

Başbakan Erdoğan, sergi açılışında yaptığı konuşmada, Savunma Sanayii Müsteşarlığının, savunma alanında milliliği ön plana çıkaran çok önemli adımlar attığını, Müsteşarlığın, Atak Helikopteri, İnsansız Hava Aracı (ANKA), Ana Muharebe Tankı (Altay) gibi bir çok başarılı projeye imza attığını söyledi.

Başbakan Erdoğan, daha sonra beraberindeki bakanlarla birlikte serginin açılış kurdelesini kesti. Açılışın ardından sergiyi gezen Başbakan Erdoğan, Savunma Sanayi Müsteşarı Bayar'dan sergide yer alan maketler hakkında bilgi aldı.

Sergi 9 Kasım'a kadar ziyarete açık olacak.