Köstebek var

Alman çalıştırıcı, 'Aramızda yaşananlar basına  sızdırılıyor' dedi


Alman çalıştırıcı, 'Aramızda yaşananlar basına  sızdırılıyor' dedi

BEŞİKTAŞ'IN hocası, Sivas maçından sonra patlak veren Fatih Tekke olayıyla ilgili Porto'da şok suçlamalarda bulundu. Oyuncularla sıkıntı yaşadığı yönünde soru yönelten basın mensubuna tercüman, toplantının maçla ilgili olduğunu söyledi. Schuster, soruyu tercüme ettirdi. Çevirinin ardından tecrübeli teknik adam, 'Aslında bunun hakkında konuşmaya gerek yok. Aramızda konuştuğumuz her şey medyada çıktığı için konuşacak bir şey yok'' diyerek takımda köstebek olduğunu ima etti.

MUTSUZUM ÇÜNKÜ...
'TAKIM istediğiniz seviyeye ne zaman gelecek?'' sorusunu ise 'Hep daha iyi olana kadar asla mutlu olmayacağım'' diye yanıtlayan Schuster, maçla ilgili şunları söyledi: Porto'nun evindeki gücünü herkes biliyor. Porto favori. Quaresma oynamak istiyordu ancak tedavisi devam ediyor. İzlemek için gelmek istiyordu ancak İstanbul'da bıraktık.

Neden olmasın?
PORTO'YA galibiyet için geldiklerini söyleyen Guti, 'Neden 15 maç sonra Porto'yu yenen takım olmayalım. Çok istekli ve arzulu bir şekilde geldik' dedi. Schuster'in radikal kararlar aldığını da kaydeden İsponyol yıldız, 'Kafanıza göre oynarsanız takım olmazsanız hiçbir şey başaramazsınız. Oyun sistemini değiştirdi. Takım bu oyun anlayışına uyum sıkıntısı yaşıyor' ifadesini kullandı.

Kartal'ın rövanş günü
BEŞİKTAŞ, Avrupa Ligi (L) Grubu 4. maçında lider Porto ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. Siyah-Beyazlılar, Avrupa'da 3-1'le tek yenilgisini aldığı Portekiz ekibi karşısına Quaresma, Ferrari, Nobre, Ekrem, Cenk ve Rıdvan'dan yoksun çıkacak. Grubun diğer maçı 22:05'te Rapid Wien ile CSKA Sofya arasında.