Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Musevi Cemaati Başkanı Sami Herman ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Türk Musevi Cemaati Başkanı Sami Herman ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek. Cumhurbaşkanı Gül, Çankaya Köşkü'nde yapılacak NATO Zirvesi Hazırlık Toplantısı'na katılacak. Toplantıya, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da iştirak edecek. ( 16.00 -19.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde düzenlenecek 'Uluslararası İstanbul Kadın Buluşması'na katılacak. Erdoğan, Boğaziçi Üniversitesi Teknoparkı Yüksek Akım Laboratuarı ile Yaşam Bilimleri Teknolojileri Merkezi'nin açılışını yapacak. (10.00- 14.30)

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Kayseri Melikşah Üniversitesi'nin yeni dönem eğitim yılının açılış törenine katılacak. (10.00)

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, sırasıyla BASK Genel Başkanı Resul Akay ve beraberindeki heyeti parti genel merkezinde kabul edecek, Türkmen Alevi Bektaşi Genel Başkanı Özdemir Özdemir'i dernekte ziyaret edecek ve Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Genel Merkezince hazırlanan 'Dünden Bugüne Alperenler' tiyatrosunu izleyecek. (11.00 - 13.00 - 19.00)

Eski Başbakanlardan Bülent Ecevit ölümünün 4. yılında çeşitli etkinliklerle anılacak.

CHP Antalya Milletvekili ve eski genel başkanı Deniz Baykal, CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman'ın oğlunun nikahına katılacak. (22.00)

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bilkent Otel'de düzenlenen "Kültürel Miras ve Müzik Uluslararası Kongresi"ne katılarak bir konuşma yapacak. (10.00)

Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, TÜSİAD ve Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu tarafından organize edilen 2050'ye Doğru Nüfusbilim ve Yönetim: Ana Rapor ve 2050'ye Doğru Nüfusbilim ve Yönetim: Eğitim Sistemine Yansımalar Raporu tanıtım toplantısına katılacak. (10.30)

Bayırdıklık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Antalya'nın Kemer ilçesinde Bayırdırlık ve İskan Müdürleri Toplantısı'na katılacak (10.00)

Pakistan'da meydana gelen felaket nedeni ile TÜRK-İŞ tarafından toplanan yardım Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek'e TÜRK-İŞ Genel Merkezi'nde takdim edilecek. (10.30)

Ankara İl Sağlık Müdürü Mustafa Aksoy, Aile Hekimliği Uygulaması Değerlendirme Toplantısı yapacak. (09.30)

Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından '2011Yılı Ücret ve Performans Yönetim Trendleri Sempozyumu' yapılacak. Toplantının açılış konuşmasını ATO Başkanı Sinan Aygün yapacak. (09.00)

Türk Diş Hekimleri Birliği 13. Olağan Genel Kurulu Ankara Dedeman Otel'de gerçekleştirilecek. (10.00)

Türkiye Yazarlar Birliği'nce, Vakıflar Genel Müdürlüğü Konferans Salonu'nda Birliği Milletlerarası Şehir Tarihi Yazarları Kongresi düzenlenecek. (13.30)

Bosna Hersek Federasyonu Ticaret Odası yetkilileri ile Adana Ticaret Odası arasında, iki ülke ticari ilişkilerinin artırılabilmesine yönelik olarak "Odalararası İşbirliği Protokolü" imzalanacak. (11.00)

Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi'nde (BAOB) hizmet veren Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nin resmi açılışı düzenlenecek kokteyl ile gerçekleştirilecek. (16.00)

ABD İstanbul Başkonsolosu Scott Frederic Kilner'in BTSO Yönetim Kurulu'nu ziyaret edecek. Ardından 'Rekabet Edebilirlik, İnovasyon ve Girişimcilik' semineri düzenlenecek. (14.00- 16.30)

Süper Lig'de 11. haftanın ilk karşılaşması Kayserispor ile gençlerbirliği arasında bugün oynanacak. (20.00)

Bursaspor Süpe Toto Süper Lig'inde 6 Kasım'da karşılaşacağı Antalyaspor maçı için özel uçakla bu şehre gidecek. (15.00)

Galatasaraylı Arda Turan CNR fuarında Toyoto standını ziyaret edecek. (14.00)