Bayan Turistler Matinede Eğlendi

Bodrum'da kendileri için düzenlenen özel kadınlar matinesinde buluşan bayan turistler gönüllerince eğlendi.

2000 yılında ilki düzenlenen "Yabancı bayanlar öğle yemeği" buluşması, 11.kez düzenlendi. Her yıl Kasım ayının ilk Cuma sı düzenlenen yemekte, kış boyunca yer alacak aktivitelerden haberdar olmak, yeni katılan yabancı bayanların birbiriyle tanışması amaçlanıyor.
Düzenlenen etkinlikle ilgili bir açıklama yapan organizasyon sahibi Jane Boxter Gerçeksöz Bodrum'a ilk geldiğinde Güllük'te yaşamaya başladığını, daha sonra eşinin işyerinin Bodrum'da olması nedeniyle arkadaşı Priscilla ile tanışarak böyle bir gün organize etmeyi düşündüklerini belirten Gerçeksöz; "İlk düzenlemeyi yaptığımız yıl 25-30 kişi bekliyorduk, 65 kişi katılınca çok şaşırdık. Bu katılım her sene artarak katlanıyor. Bu sene 120 kişi olduk. Farklı 16 ülkeden yabancı uyruklu bayanlar var. En uzak ülke olan Kolombiya dan bile katılan arkadaşlarımız var. Her kez biraz Türk gibi oldu. Başka yaşanacak bir yer düşünmüyoruz. Dünya' nın en güzel yeri. Kasım ayında bile açık havada oturup yemek yiyebiliyoruz. Bodrum'u seviyoruz" dedi.
2000 yılında ilki Sea Garden' da daha sonrasında The Marmara Otel, Karia Princess Otel, Bodrium Otel, Dedemen Otel, Movenpick Otel ve Cafe La Vela'da dört kere düzenlenen ve 63 kişiyle başlayan organizasyon 11. yılın sonunda 160 kişiye çıktı.