Kuaförlerden Muhteşem Gala

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (Adana ESOB) bağlı, Adana Kuaför ve Manikürcüler Esnaf Odası'nca (AKMO) düzenlenen 15

Kuaförlerden Muhteşem Gala
Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (Adana ESOB) bağlı, Adana Kuaför ve Manikürcüler Esnaf Odası'nca (AKMO) düzenlenen 15.Yıl Galası muhteşem oldu. Büyük Sürmeli Otel'deki galaya katılan Adana Valisi İlhan Atış ile ESOB Başkanı Kazım Barışık, mesleğin ustalarına plaket dağıtarak alkış aldı.
Vali Atış, galaya büyük katılım sağlayan AKMO Başkanı Hacı Emin Ünal ve yönetim kurulunu kutlarken, "Çok değerli bir iş yaptığınıza inanıyorum. Üretken insanlar olduğunuzu biliyorum. İnsanların kendilerine olan güvenlerinin artması için çalıştığınızı biliyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum" dedi. Atış, AKMO Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan teşekkür plaketini Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık'a verirken, mesleğin duayenlerine de sağlıklı uzun ömürler dileyerek salondan ayrıldı.
Birlik Başkanı Kazım Barışık da, geceye sağladığı katılım nedeniyle AKMO Başkanı Ünal ve yönetim kurulunu kutlarken, "Bu yıl seçilmiş olan bu ekibi, başta Başkan Ünal ve yönetimi olmak üzere tüm üyeleri tebrik ediyorum. Tüm davetlilere şahsım ve yönetim kurulum adına sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Birlik ve beraberlikten kuvvet doğar. Birileri bana ne derse bu birlikteliği kuramaz, istekleri hiçbir zaman yerine getiremezseniz. Bu birlikteliğiniz çok güzel ve kutlamaya değer. Daima böyle birlik olun. Sizler de bir noktada sağlık hizmeti veriyorsunuz. İnsanların ciltlerini, saçlarını güzelleştiriyor, sağlıklı hale getiriyorsunuz. Sizlerin başkanı, güzelleştiriciler başkanıdır. Sizler de güzel esnaflarsınız. Hepinizi ayrı ayrı kutluyor, bol kazançlar diliyorum" diye konuştu.
AKMO Başkanı Ünal da, davetlerine gösterdikleri ilgi ve desteklerden dolayı Adana Valisi İlhan Atış, Vali Yardımcısı Arslan, ESOB Başkanı Barışık, Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Birliğe bağlı esnaf odası başkanları, İzmir Berberler Odası Başkanı Apaydın, Ceyhan Berberler Odası Başkanı Yalçın, mesleki eğitim okulu idarecileri ile tüm davetli ve üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.
Gecede yapılan sunumda, AKMO'nun geçmişi özetlenirken, yeni projelere hayata geçirilmesi için Vali Atış ve Birlik Başkanı Barışık'ın desteğini istendi. Birlik Başkanı Barışık, gecede, mesleğin duayenlerine davetlilerle birlikte plaket dağıtırken, duygulu anlar yaşandı. Barışık, kuaför esnafı tarafından kendisine gösterilen yoğun ilgi ve iltifatlara, aynı şekilde karşılık verirken, bu mutluluğu tüm esnaf ve sanatkarların da yaşaması dileğinde bulundu.