Kimse bizi hukukun dışına çıkaramaz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Önder Önder Sav ile yaşadığı ve partide krize neden süreç hakkında açıklamalarda bulundu.

Kimse bizi hukukun dışına çıkaramaz
İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları

CHP'nin yeri halkın yanıdır, halkın kucağıdır. İşçidir, esnaftır, sanayicidir, sanatkârdır. Çöpten kâğıt toplayan da bizim başımızın üstünde, sanayide işçi çalıştıran da bizim başımızın üstünde. Bize düşen bir görev var. Toplumun her alanında Türkiye'nin her bölgesinde fabrikada da tarlada da esnafın yanında da kahvede de her yerde çalışacağız. Her yerde CHP'yi halkın partisini anlatacağız. Var olan karanlıkları AK Parti'nin bir kâbus gibi indiği Türkiye'de aydınlığı anlatacağız.

Bir şeyden emin olmanızı istiyorum. Biz yeni CHP derken sanki geçmişi unuttuk gibi bir anlayış yok. Yeniden kastımız yeni yönetimdir. Bu yönetim halktan yana yönetimdir. Bu yönetim korkulara karşı direnen yönetimdir, özgürlükçü bir yönetimdir. Hiç kimse ama hiç kimse bizi özgürlüğün dışındaki bir alana taşımayacaktır. Hukuk özgürlük yurttaşın hakları, yurttaşın beklentileri bizim de beklentilerimiz olacaktır. Biliyorum zaten haklı olduğumuz için buradayız. Mücadelemiz devam edecek hiç meraklanmayın. Yarın miting meydanlarında söylediğim bir söz vardı efsane liderimiz Bülent Ecevit diye. Yarın onunla ilgili bu salonda bir toplantı yapacağız. Onu bağırlarına basan, onu gönüllerine basan biz partililer yarın yine burada buluşacağız…

İstanbul İl Teşkilatı: Kılıçdaroğlu'nun arkasındayız

Parti Meclisi üyeleri imzalarını geri çekti

ACI DUYUYORUM


İBRE KİMDEN YANA


SORUNLARI ÇÖZEMEZSEK KURULTAYA GİDERİZ

KIRGINLIKLARI UNUTALIM

BÜTÜN ODALAR BİZİM

ŞOK İDDİA: CHP KAPATILABİLİR!

ÖNDER SAV'IN KONUŞMASININ TAMAMI - VİDEO

KEMAL KILIÇDAROĞLU'NUN KONUŞMASININ TAMAMI-VİDEO

SAV, KILIÇDAROĞLU'NUN GAZABINA UĞRADI

ÖNDER SAV: KILIÇDAROĞLU DİSİPLİN SUÇU İŞLEDİ

CHP'DE KILIÇLAR ÇEKİLDİ

CHP GENEL MERKEZİ'NDE KAVGA