Elazığ'da Sodes Projeleri İmza Töreni

Elazığ Valiliği'nde Devlet Planlama Teşkilatı (DPT) tarafından kabul edilen SODES projeleri için sözleşme imza töreni yapıldı.

2010 Yılı Sosyal Destek Programı kapsamında kabul edilen 3 proje için Valilik makamında Elazığ Valisi Muammer Erol'un ve proje sahibi kurumların temsilcilerinin katılımıyla bir imza töreni yapıldı. İmza törenine Vali yardımcıları Ercan Çiçek, Altuğ Çağlar, Bedrettin Özmen, Proje Sahipleri İl Müftüsü Ömer Kocaoğul, ELZEREM Vakfı Başkanı Mehmet Güleç, Elazığ Şizofreni Dayanışma Derneği Başkanı Ömer Deniz ve Valilik İl Projeler Koordinasyon ekibi katıldı. İmzalanan SODES Projeleri ile İl Müftülüğü'nün "Aile
Okulu Projesi" için 134 bin 177 TL, ELZEREM Vakfının "Ergen Engellilerde Rehabilitasyon ve Meslek Edindirme" projesi için 136 bin 995 TL ve Elazığ Şizofreni Dayanışma Derneği'nin "Şizofriend Kafeterya" projeleri için 88 bin 190 TL ödenek sağlanmış oldu. Vali Muammer Erol törende, sözleşmeleri imzalanan projelerin Elazığ için hayırlı olmasını ve sağlanan ödeneklerin harcanmasında yüksek verim sağlanması için proje koordinatörlerinin azami gayret içinde olmasını beklediklerini belirtti.