Dinar'da bir anasınıfı daha açıldı

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde merhum Mehmet Bir'in anısına yaptırılan anasınıfı düzenlenen törenle açıldı.

Yeniyol İlköğretim Okulu büny

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde merhum Mehmet Bir'in anısına yaptırılan anasınıfı düzenlenen törenle açıldı.

Yeniyol İlköğretim Okulu bünyesinde yaptırılan anasınıfının açılış törenine, Kaymakam Ahmet Yurtseven, Belediye Başkanı Saffet Acar, Milli Eğitim Şube Müdürü Adem Kocagöz, daire amirleri ve okul müdürleri katıldı.

İkişer derslik ve 86 öğrenciye eğitim verileceği bildirilen anasınıfının açılışını Kaymakam Yurtseven ve Belediye Başkanı Acar birlikte yaptı.

Kurdele kesiminin ardından konuşma yapan Okul Müdürü Veysel Karaaslan, "1 Eylül'de bu okulda göreve başladığımda en büyük eksikliği anasınıfımızın yetersizliği olarak gördüm ve yakın planda bu ihtiyacın giderilmesi gerektiğinde karar verdim. Bu çağrımıza hayırsever merhum Mehmet Bir'in ailesi mensupları kulak verdiler." dedi.

Bir ailesinin 15 bin TL bağışta bulunduğunu vurgulayan Müdür Karaaslan, her şeyi devletten bekleme mantığının tembelliğe sürükleyeceğini belirterek, güven telkin ederek ve iyi projelerle hayır sahiplerine gidilmesi halinde kimsenin geri çevrilmeyeceğine inandığını ifade etti. Konuşmanın ardından Belediye Başkanı Saffet Acar'a ve Bir ailesine plaket verildi.