Yılmaz: Yeni belgeler sızdırılacak

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz; "Belge sızması devam edecek. İsrail de yeni belgeler ortaya sürebilir." dedi.

Yılm

Milliyetçi ve Muhafazakar Parti Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz; "Belge sızması devam edecek. İsrail de yeni belgeler ortaya sürebilir." dedi.

Yılmaz, yaptığı açıklamada, Ortadoğu'nun yeni bir sürece girdiğini belirtti. Yılmaz, Wikileaks'in sızdırdığı belgelerin aysbergin sadece su yüzündeki kısmı olduğunu belirtti. Yılmaz, şöyle devam etti: "Bu anlamda asıl önemli olan suyun altında nelerin saklandığıdır. Amerika'daki derin devlet ya da Amerika'yı kuran ve yöneten Musevi güçler Avrupa ve Ortadoğu'da mutlak hakimiyet istiyor. Bunun için bölgenin en güçlü devleti olan Türkiye ile ilgili yeni belgeler yolda. Bu belgeler, Amerika'dan değil İsrail cephesinden de bilgi akışı olacaktır.

Bu anlamda Başbakan Erdoğan'ın işi çok fazla zor. Amerika, Erdoğan'ın cüzdanındaki her doların nereden nasıl elde edildiği ve nerede tutulduğunu bilmektedir. Sızan ve sızmaya devam edecek belgelerle, bölgede etkin iktidarlar koşulsuz itaate zorlanacak. Bu sadece basit bir gözdağı değil. Kirli ilişkiler içerisinde olanların sadakate zorlanacağı bir sürecin de başlangıcıdır."

Başbakan Erdoğan'ın, İsrail'in istediği İran savaşının kaçınılmaz ve başlayacağı gerçeğini yeteri kadar algılayamadığını ileri süren Başkan Yılmaz, "Amerikan Musevileri, İran için bütün hazırlığı tamamladılar. Bölgede Suudi Arabistan dahil bir çok ülke silahlandırılmıştır. Silahlanma son hızıyla devam ediyor. Bölgede tek sıkıntı Türkiye'dir. Amerikan Yahudileri bir an önce Başbakan Erdoğan'dan, dolayısıyla Türkiye'den istedikleri tavizleri koparmanın peşindeler. Bölgenin İran'a karşı silahlandırılması, Bağımsız Kürdistan ya da Türkiye'deki merkezi iradeye danışmadan kendi kararlarını alan özerk Kürdistan'ın acilen kurulmasını istiyor. Burada da kendi silahlanmasını Türkiye'ye sormadan rahatça yapmanın hesabının içindedirler." diye konuştu.

Öte yandan, CHP ve BDP'nin önümüzdeki seçimlerde ittifak yapacağını ileri süren Başkan Yılmaz, "Çünkü BDP'nin vekil sayısı artırılarak psikolojik Kürtçülük yoğunlaştırılacak. Bu Kürt bölgesinda özellikle özerklik için son derece mühim bir adım. Gelecek Meclis'te 20 değil, CHP sayesinde içeriye sızacak en az 70 vekilin hesabı yapılıyor. Sonrasında biz Meclis'in yüzde 15 temsilini yapıyoruz diyerek, özerklik daha güçlü bir şekil de talep edilecek." diye iddiada bulundu.