Fenerbahçeli futbolcu Beykan Şimşek, unutulmaz bir futbolcu olmak istiyor

Fenerbahçe A2 Takımı'nın milli futbolcusu Beykan Şimşek, ilk olarak A takımda kalıcı olmak istediğini belirterek, "Yurtdışına gidip orada kalıcı olabi

Fenerbahçe A2 Takımı'nın milli futbolcusu Beykan Şimşek, ilk olarak A takımda kalıcı olmak istediğini belirterek, "Yurtdışına gidip orada kalıcı olabilmek ve unutulmaz bir futbolcu olmak en büyük hayallerim."dedi.

Futbol Federasyonu'nun resmi yayın organı TamSaha dergisine konuşan genç futbolcu Beykan Şimşek hayaliyle igili olarak, "İlk önce Fenerbahçe A takımında kalıcı olmak, ülkemin Millî Takımı'na hizmet edip hafızalara kazınmak, sonra yurtdışına gidip orada kalıcı olabilmek ve unutulmaz bir futbolcu olmak en büyük hayallerim." diye konuştu.

Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'ye gelmesinden sonra mantalite ve oyun anlayışının çok değiştiğini dile getiren Beykan, "Okan'ın, Gökay'ın A takıma yükselmesi bizim için büyük umut oldu. Daha önceden hocalar altyapı maçlarını izlemezlerdi. Ama Aykut Hoca ve ekibi tüm yaş gruplarındaki maçları takip ediyor." şeklinde konuştu.

"ROONEY'İ FAZLA BEĞENMİYORUM"

Genç futbolcu, "Kendine örnek aldığın birisi var mı? Mesela Wayne Rooney de senin gibi küçük yaşlarda daha üst kategorilerde oynuyordu. Sen hangi oyuncuları beğeniyorsun?" şeklindeki bir soruya ise şu karşılığı verdi: "Açıkçası Wayne Rooney'i fazla beğenmiyorum. Futbol anlamında iyi olduğunu inkâr edemem ama bana göre problemli birisi. Ne kadar iyi futbolcu olursa olsun sahada kontrolsüz hareketleri var. İzlediğim kadarıyla, rahat değil. Sabırlı oynamıyor. Hep bir endişe içerisinde, hep bir korkusu var. Dünya Kupası'nda da takım olarak kötü bir sonuç aldılar. Ben kendime David Villa'yı ve Drogba'yı örnek alıyorum. Türk oyunculardan da Hakan Şükür. Özelliklerimiz biraz benziyor."