Kadın Kollarından Ankara Çıkartması

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve İlçe Kadın Kolları Başkanları ile birlikte Meclis'i ziyaret etti.

Kadın Kollarından Ankara Çıkartması
Gerçekleşen ziyarette, Grup Toplantısına katılıp AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı canlı izlemenin heyecanını yaşayan İl kadın kolları daha sonra Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Hasan Ali Çelik ve Recep Yıldırım ile TBMM'de bir araya geldi. Sakarya'da yapılan yatırımlar ve çalışmaların görüşüldüğü toplantıda kadın kollarının faaliyetleri de anlatıldı.
Vekiller ile yapılan toplantıdan sonra Genel merkeze geçen kadın kolları üyeleri, Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek ve Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Şahin'i ziyarette bulundu.
Genel Merkez Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek; Seçim süreciyle alakalı bilgi verdi. Seçim koordinasyon merkezlerinin önemine değinen İpek "Seçimden seçime çalışan bir parti değiliz. Bizler her zaman ki gibi seçime düzenli bir şekilde hazırlanıyoruz. Bu noktada kadın kollarımıza çok iş düşüyor. Sizlerin desteği önemli, Seçim döneminde Sakarya kadın kollarının göstermiş olduğunu başarıdan dolayı ayrıca hepinizi tek tek tebrik ediyorum. Türkiye genelinde İlk 3 de olmak büyük başarıdır" dedi..
Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin ise; " Siyaset birlikte yapılan bir iş. Bu iş için işbirliği ve güç birliğinde olmak çok önemli. Kadın kollarımızda bu ahengi tutturduk, çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi. Sakarya'nın örnek bir şehir olduğuna değinen Şahin; " Sakarya Teşkilatının çalışmalarını yakından takip ediyor ve takdir ediyoruz. Önümüzde yapılacak daha çok iş var. 2011 yılı eylem planını hazırladık. Sosyal projelerimiz devam edecek. Her bölge için ayrı ayrı projelerimiz olacak" dedi.