FLAŞ!! CHP kurultaya gidiyor!
CHP'de yeni yönetim belirlendi. Önder Sav yeni listede yok! CHP'de deprem oluyor. Kemal Kılıçdaroğlu ve Önder Sav ne yapacak?

OKAY: YENİ MYK'YI TANIMIYORUZ!
İŞTE CHP'NİN YENİ YÖNETİMİ!
CHP'de tüzük kurultayı krizi en üst seviyeye ulaştı. Dün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Genel Sekreter Önder Sav'ın uzlaştığı açıklanmıştı. Ancak bugün yapılan Parti Meclisi toplantısında ipler yeniden gerildi ve Kılıçdaroğlu toplantıyı iptal etti.
İMZA TOPLANDI!
Bunun üzerine Önder Sav ve ekibi, olağanüstü kurultay için PM üyelerinden imza topladı. Son gelen haberlere göre ise, Önder Sav PM'yi kendisi topladı. PM'de yapılan oylamada tüzük kurultayı yapılması 59 oyla kabul edildi.
Önder Sav'ın bu adımının arkasında Kılıçdaroğlu ile vardığı uzlaşmanın bozulmasının yattığı öne sürülüyor.
BAYKAL'DAN İLK YORUM
Eski Genel Başkan Deniz Baykal'ın partide yaşananlar hakkında yakın çevresine 'Acı bir tablo' yorumunda bulunduğu öğrenildi.
