Vali Coş'tan Örnek Davranış

Gerçekleştirdiği köy gezilerinde 7'den 70'e tüm vatandaşlarla bir araya Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, hiç denizi görmemiş köy ilköğretim okulu öğrencilerine yaz tatili sözü verdi.

Vali Coş'tan Örnek Davranış
Vali Coş, son olarak gerçekleştirdiği İncirliova'nın İsafakılar köyü ziyaretinde köyün yaşlıları ve çocuklarıyla ilgilendi. Vali Coş, köyün yaşlılarıyla sohbet ederken, köyün çocuklarına gofret dağıttı. Vali Coş, köylü çocukların yaz aylarında denize götürülüp gezdirilmesi talimatını verdi.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, İsafakılar Köyü'nde köylüler tarafından köyün haylaz ve akıllı çocuğu olarak bilinen Oktay ile sohbet etti. 8 yaşındaki Oktay, Vali amcasının elini öperken, Vali Coş, Oktay'a derslerini,ne olmak istediğini, ileride köyüne neler yapacığını sordu. Oktay, "Derslerim iyi. Büyüyünce subay olmak istiyorum. Köyümüze havaalanı getireceğim" diye cevap verdi. Vali Coş, sevimliliği ile dikkat çeken Oktay'a ve köyün çocuklarına gofret dağıtırken, İncirliova Kaymakamı Adem Önal'a başarılı köylü çocukların yaz aylarında denize götürülmesi talimatını verdi. Vali Coş, "Oktay gibi çocuklarımız ileride Türkiye'yi idare edecek. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü işbirliği içerisinde köylü çocuklarımızı denize götürüp, Aydın ve çevresindeki coğrafyayı tanımasını sağlayacağız" diye konuştu.