Şahinbey'de Sevindiren Hafta

Bulunduğu liglerde Gaziantep'i başarıyla temsil eden Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, bu hafta futbolda 5-1, ampute ligde 7-0 ve voleybolda 3-0 rakiplerini yenmeyi başardı.

Şahinbey'de Sevindiren Hafta
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımı, Sanayi Esnafspor karşısında oynadığı maçı 5 golle süsleyerek sahadan 3 puanla ayrıldı. Şehitkamil ilçe stadında oynanan maça hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü futbol takımının golcü futbolcularının bir çok pozisyon bulmasına rağmen ilk 45 dakikayı 1-0 yenik kapattı. İkinci yarıda rakip kaleye yüklenen Şahinbey aradığı golleri İsa Kılınçoğlu, Semih Çalışır, Gökhan Arık ve takımın golcü futbolcusu Coşkun Yakar'ın attığı goller ile karşılaşmayı 5-1 kazanarak çıkışını sürdürdü.
Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ise geçen sezon 3-0 yenildiği Malatya Bedensel Engelliler Ampute Futbol Takımını 7-0 yenerek, geçen yılın rövanşını farklı aldı. Ligde başarılı bir çıkış sergileyen Şahinbey Ampute Futbol Takımı, Malatya Ampute futbol takımı karşısında güzel bir oyun sergileyerek rakibine gol fırsatı vermedi. Şahinbey Stadında oynanan maçta iki gol Ali Fıstıkçı'dan, iki gol Osman Karaoğlu'ndan ve birer golde İbrahim Kartal, Ali Haydar Özer ve Ekrem Erdem'den geldi.
Maçı başından sonuna izleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, maç sonrası soyunma odasına giderek sporcularını kutladı. Güzel bir maç olduğunu ifade eden Başkan Tahmazoğlu, "Önemli olan arkadaşlarımızın sahada azimle mücadele etmesidir. Bu arkadaşlarımızın azmi diğer arkadaşlarımıza örnek olacaktır. Her iki takımı da başarılarından dolayı kutluyorum" dedi.
Aroma Erkekler Voleybol 3. Ligi'nde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Voleybol Takımı da Kızıltepe Belediyespor'u kendi evinde 3-0 yendi. Mardin'de Kızıltepe Belediyespor'la karşılaşan Şahinbey Voleybol Takımı müsabakaya hızlı ve çekişmeli başlayarak, maçı 15-25, 12-25 ve 10-25'lik setlerle kazandı. Şahinbey Voleybol takımı bu sonuçla bir hafta aradan sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu.