Kotanoğlu'ndan Yeni Bir Proje Daha...

Kotanoğlu İnşaat Serdivan Alışveriş Merkezi yanında inşaatına başladığı yeni projeyi tanıttı.Villa Plus Serdivan adı verilen projede çok üst düzey donanımla donanmış villalar olacak.

Kotanoğlu'ndan Yeni Bir Proje Daha...
100 daire 5 işyerinden oluşan Stüdyo Plus Serdivan projesinden sonra şimdi de Villa Plus Serdivan projesine başlayan Kotanoğlu İnşaat Serdivan Alışveriş Merkezinin yanında çok güzel konumda ultralüks villalar inşa edecek.
Serdivan ilçesine yatırımlarını aralıksız sürdüren Kotanoğlu İnşaat kalitesi ,tecrübeli ve hızlı teknik kadrosu ile bölgenin büyük projelerini yapmaya devam ediyor. Villa Plus Serdivan projesi 60 bin metrekare kapalı alanı ile Sakarya'nın en büyük alışveriş merkezinin hemen yanında inşa edilecek. Her gün şehrin bir çok noktasından binlerce insanın ziyaret ettiği bir yerde kalıcı bir hayata sahip olmak için, her noktası özenle düşünülmüş modern mimari çizgilere sahip kusursuz bir Proje olarak dikkat çekiyor.
Kotanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kotan, yeni proje ile ilgili bilgi vererek, "Kotanoğlu İnşaat kalitesini bilenler ev demenin sadece dört duvar demek olmadığını, hayatınıza artılar katan, pozitif yanları ile sizi etkileyen bir yapıda olması gerektiğini çok iyi bilirler. Biz de yıllardır tüm projelerimizde artılar sunmak, hep bir evden daha fazlasını sunmak için çalışıyoruz. Bu projemizde ultralüks villalar akıllı ev donanımları ile donatılmış, güvenliğinden bahçesine her şeyi özenle yapılmış, şehrin tam merkezinde ama kendi içsel yaşantısının ön plana çıkacağı merkez temalı harika bir proje olacak. Villa Plus projesi modern mimarisi ve şehrin tam merkezine inşa edilecek olması ile emsalsiz bir proje olarak inşa ediliyor. Geniş ve özenle peyzajı yapılmış bir bahçesi, daha bahçeye girer girmez dikkatinizi çekecek farklı modern mimari çizgileri, ebeveyn duşundan jakuzisine kadar bir çok ince detayın işlendiği kalitenin ve ihtişamın ön plana çıktığı bir proje olan Villa Plus Serdivan şimdiden yatırımcıların gözdesi haline gelen bir proje oldu" dedi.
Stüdyo Plus Serdivan projesinde de ikinci etap satışlarının devam ettiğini belirten Kotan, "Bizim dairelerimizi gezenler başka hiçbir projeyi beğenmiyor. Konum ve proje uyumu olarak çok yerinde bir proje oldu. Gelen talepler bize bunu gösterdi" diye konuştu.
Villa PLUS projesi modern mimarisi ve şehrin tam merkezine inşa edilecek olması ile emsalsiz bir proje olarak inşaa ediliyor. Geniş ve özenle peyzajı yapılmış bir bahçesi,Daha bahçeye girer girmez dikkatinizi çekecek farklı modern mimari çizgileri,ebeveyn duşundan jakuzisine kadar bir çok ince detayın işlendiği kalitenin ve ihtişamın ön plana çıktığı bir proje olan villa plus serdivan Şimdiden yatırımcıların gözdesi haline gelen bir proje oldu.