Chp'li Atay'dan Limanla İlgili İmza Kampanyasına Destek

Ruhsatsız inşaatların yıkımıyla gündeme gelen Kuşadası limanı ile ilgili Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından hazırlanarak Kuşadası Belediyesi'ne gönderilen yeni imar planına karşı başlatılan imza kampanyası çığ gibi büyüyor

Chp'li Atay'dan Limanla İlgili İmza Kampanyasına Destek
Ruhsatsız inşaatların yıkımıyla gündeme gelen Kuşadası limanı ile ilgili Bayındırlık ve İskan Bakanlığı tarafından hazırlanarak Kuşadası Belediyesi'ne gönderilen yeni imar planına karşı başlatılan imza kampanyası çığ gibi büyüyor. CHP Aydın Millitvekili Fatih Atay, Kuşadası'na gelerek kampanyaya destek verdi.
Kampanyada imza sayısı 18 bini aşarken, Kuşadası'na gelen CHP Aydın Milletvekili Fatih Atay, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve Liman Platformu üyeleriyle görüştü. Kuşadası Limanı'ndaki yeni imar planının Kuşadası'nın geleceğini karartan ve hukuka aykırı bir plan olduğunu kaydeden CHP milletvekili Atay, hem ilgili şirketin hem de bakanlığın bu hukuk dışı plandan geri adım atması gerektiğini belirterek, Kuşadası halkının liman konusunda verdiği mücadelenin her zaman yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini söyledi. Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün de liman konusunda başlatılan imza kampanyasında hedeflerinin 10 bin imza olduğunu ancak Kuşadası halkından gördükleri büyük destek ile imza sayısının 18 bini aştığını belirtti.