Birlik Meclis Toplantısı Yapıldı

Sivas Merkez ve Çevre Belediyeler Katı Atık Yönetim Birliği Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Doğan Ürgüp Başkanlığı'nda yapıldı.

Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Hayri Köse, Mustafa Çimen ve Mehmet Avcı, Ulaş Belediye Başkanı İsmail Koçak, Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, Hafik Belediye Başkanı Zeki Aydın, Yıldızeli Belediye Başkanı Selim Baş ile birlik üyeleri katıldı. Toplantıda ilk olarak 27 Mayıs 2010 tarihinde yapılan Birlik Meclis Toplantısı'nda alınan kararlar okundu. Karar özetleri oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra, Katı Atık Yönetim Birliği Meclis Toplantısı'nda gündem maddeleri görüşüldü. Belediye Başkanı Doğan Ürgüp'ün başkanlık ettiği Katı Atık Yönetim Birliği Meclisinin ilk gündem maddesinde birliğin 2011 yılı bütçesi görüşüldü. Yapılan görüşmelerde, birliğin 2011 yılı bütçesi 990 bin TL, 2012 yılı bütçesi ise 1 milyon 89 bin TL olarak belirlendi. Birlik bütçesi, görüşmelerin ardından oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda daha sonra Doğanşar Belediyesinin Katı Atık Yönetim Birliğine katılma talebi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Katı atık düzenli depolama sahasının birlik yönetimine devredilmesi konusu da Birlik Meclis Toplantısı'nda görüşüldü. Konu değerlendirme yapılmak üzere birlik encümenine havale edildi. Katı Atık Yönetim Birliği Meclis toplantısı dilek ve temenniler bölümüyle sona erdi.
Birlik üyeleri daha sonra, Belediye Başkan Yardımcısı ve Birlik Müdürü Mehmet Avcı ile birlikte, Katı Atık Rehabilitasyon Merkezi'nde incelemelerde bulundu.