Şanlıurfa'da Tiyatro Heyecanı

Şanlıurfa İl İzci Kurulu tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle Balıklıgöl'de bir tiyatro oyunu sahnelendi.

Şanlıurfa'da Tiyatro Heyecanı
Şanlıurfa Balıklıgöl Amfitiyatrosunda gerçekleşen kutlamaya, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Müfit Yetkin, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin, Şanlıurfa İl Eğitim Müdür Yardımcısı Temel Büyükbudak, İl İzci Kurulu Başkanı Muharrem Çelik, Türk Yazarlar Birliği Başkanı Cuma Ağaç ve sanatçı Ali Toprak katıldı. Kutlama ilk olarak saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İl İzci Kurulu Başkanı Muharrem Çelik bu mesleğin zor ama meyvesinin çok lezzetli olduğunu belirterek "Burada bulunan
bazı öğretmenlerimiz gönüllü olarak izcilik faaliyetlerini yürütüyor. İzciler ülkemizin kalkınmasında büyük rol oynar. İzciler yanlış davranışlarda bulunmazlar. Burada yaptığımız bu kutlamaya katkıları olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
İzci Kurulu tarafından Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürü Hanifi Şahin'e, Türk Yazarlar Birliği Başkanı Cuma Ağaç ve sanatçı Ali Toprak'a fular takma töreni yapıldı ve çiçek takdim edildi. İzciler tarafından daha sonra ateş valsı gösterisi gerçekleşti. Şanlıurfa Şair Abdi İlköğretim Okulu öğrencileri 'demokrasi' adlı oyunu sahneye koydu. Orada bulunan kalabalık, sanatçı Ali Toprak'ın şarkılarıyla eğlendi.
(MDG-HO-Y)