Ralli şampiyonlarının kullandığı otomobillere binerek sürüş deneyimi yaşadılar

Sakarya'da Ford Otosan'ın gerçekleştirdiği 'Neşeli Güler Kampanyası' çerçevesinde otomobil tutkunları, ralli şampiyonlarının kullandığı otomobillere b

Sakarya'da Ford Otosan'ın gerçekleştirdiği 'Neşeli Güler Kampanyası' çerçevesinde otomobil tutkunları, ralli şampiyonlarının kullandığı otomobillere binerek sürüş deneyimi yaşadı.

22 kasım'da başlayan 'Neşeli Güler Kampanyası' Kent Meydanı'nda Castrol Ford Türkiye Takımı ralli şampiyonlarının gerçekleştirdiği etkinlikle son buldu. Castrol Ford Türkiye Takımı Direktörü Serdar Bostancı yönetiminde, 2009 ve 2010 Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı, 2008 Fiesta Cup Dünya Şampiyonu Emre Yurdakul ve 2009 İstanbul Gençler Şampiyonu Orhan Avcıoğlu, yarış otomobilleri ile meydanda oluşturulan parkurda vatandaşlara gösteri sundu. Etkinlikte sürüç meraklıları ralli şampiyonlarının kullandığı otomobillere binerek sürüş deneyimi yaşadı. Gösteri vatandaşlarca büyük ilgiyle izlendi.

2009 ve 2010 Türkiye Ralli Şampiyonu Yağız Avcı, etkinlikle motor sporlarını ve Ford'un otomobillerini halka tanıttıklarını belirterek vatandaşların etkinliğe büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Sezonun kendileri için genel olarak çok iyi geçtiğini kaydeden Avcı, "Biraz şanssız başlamıştık ama çok iyi gelişti. 8 yarışın 6'sında en iyi puanları aldık ve pilotlar şampiyonluğunu kazanmış olduk. Önümüzdeki sezon da inşallah yurt dışında yarışma fırsatı bulursak, başarılarımızı yurt dışına taşımayı planlıyoruz. Bu takım önceden yurt dışında yarışmış bir takım. Önümüzdeki sezon yurt dışına tekrar açılırsak Türkiye'de yakaladığımız başarıları, orada da yakalamak istiyoruz.'' dedi.

Neşeli Günler etkinliği kapsamında 22 Kasım'dan itibaren müşterilere 500 liralık indirim ve FordBoutique'den hediye paketi verildi. Özel olarak hazırlanan kampanyada ayrıca bakım ve onarımda KDV, Ford tarafından karşılandı. İkinci el oto alan müşterilere de mini onarım paketi ve FordBoutique'ten çeşitli hediye paketleri kazandı.