Gümüşhane Eğitim Bir Sen, Veli Ağaç ile devam kararı aldı

Eğitim- Bir-Sen Gümüşhane Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Veli Ağaç güven tazeledi.

Rehberlik ve Araşt

Eğitim- Bir-Sen Gümüşhane Şubesi 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Veli Ağaç güven tazeledi.

Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan kongreye AK Parti Gümüşhane Milletvekili Prof. Dr. Yahya Doğan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Özgün, İl Genel Meclisi Üyesi Naim Ağaç, kurum amirleri, delegeler ve sendika üyeleri katıldı.

Genel kurulda konuşan Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Veli Ağaç, sendikal faaliyetlerden bahsederek, üyelerin soyso-ekonomik ve özlük hakları ile ilgili çalışma yaptıklarını söyledi. Ağaç, çalışanların hak ve menfaatlerini korumaya yönelik olarak toplantı, basın açıklaması, gösteri ve hukuki çalışmalar yaptığını vurguladı. Ücret ve hizmet sendikacılığının gereği olarak üyelerine sosyal ve kültürel ortam hazırladıklarını anlatan Ağaç, onların sevinçli ve üzüntülü anlarını paylaştıklarını, toplu görüşmeler ile ücretlerin ve özlük haklarının iyileştirilmesi yönünde 15 Ağustos 2010 tarihinde genel merkez ile hükümet arasında mutabakat metni imzaladıklarını belirtti.

Konuşmaların ardından 105 delegenin oy kullandığı seçimde 99 oy alan Veli Ağaç yeniden başkanlığa getirildi. Ağaç'ın yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: Abidin Merdan, Naci Şenel, Musa Uncu, Fazlı Şimşek, Baki Çakışır, Habib Tanış.