Fotoğrafçı Vali

Amasya Valisi Halil İbrahim Daşöz, Amasya Belediyesi tarafından yaptırılan İltekin Gazi Parkı'nın açılışında karşılaştığı bir çiftin fotoğrafını çekti.

Fotoğrafçı Vali
Açılış törenini takip eden bir basın mensubunun fotoğraf makinesini eline alan Vali Daşöz, bir bankın üzerinde yan yana oturan Şükran- Kamil Yıldırım çiftinin mutluluklarını fotoğrafladı. Vali Daşöz, çifte ömür boyu mutluluklar dilerken Yıldırım çifti ise jestinden dolayı Daşöz'e teşekkür etti.
Vali Daşöz, beraberinde Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, AK Parti Amasya Milletvekilleri Akif Gülle, Avni Erdemir ve AK Parti Amasya İl Başkanı Mustafa Çiftçi ile birlikte Amasya Belediyesi tarafından Bahçeleriçi Mahallesi'nde 6 dönümlük saha üzerine yapılan İltekin Gazi Parkı'nın açılışını yaptı.
Başkan Özdemir de, parkta yeşil alan ve oyun gruplarının yanı sıra çeşitli hayvan ve çizgi film kahramanlarının heykellerinin yer aldığını söyledi. Özdemir, Amasya il merkezinde 40 adet oyun sahası bulunduğunu, 30 mahalleye ise spor aletleri konuşlandırdıklarını sözlerine ekledi.