E-okul veli bilgilendirme sistemi giriş paneli

E-okul veli bilgilendirme sistemi ile anneler ve babalar çocuklarının devamsızlıklarını takip edebiliyorlar.E-okul veli bilgilendirme sistemi ve e-okul giriş paneli.

E-okul veli bilgilendirme sistemi giriş paneli
E-okul veli bilgilendirme sistemi ile anneler ve babalar çocuklarının devamsızlıklarını takip edebiliyorlar.  Milli Eğitim Bakanlığı"nın geçtiğimiz yıllarda hizmete sunduğu e-okul sistemi, öğrencilerin korkulu rüyası oldu. E okul veli bilgilendirme sistemi girişi ile öğrenci yada veliler bilgi edinebiliyorlar.E-Okul e-okul.meb.gov.tr adresinden yada sitemizdeki "e okul veli bilgilendirme sistemi" linki ile e-okul girişi yapabilirsiniz. E-okul veli bilgilendirme sistemi ile anneler ve babalar çocuklarının devamsızlıklarını takip edebiliyorlar.

E-Okul elektronik okul sistemidir. Bu sistemde her hangi bir okuldaki öğrencilerle ilgili her türlü bilgiye ulaşılabilir.Öğrencilerin aile bilgileri, sağlık bilgileri, ailesindekilerin sağlık bilgileri gibi... Bu sistemde temel amaç öğrencilerin bilgilerini sanal ortamda toplayarak her hangi bir durumda anında müdahale etmektir. 1-2 senedir kullanılmaya başlayan bu sistem ilerleyen zamanlarda MEB'in vazgeçilmesi olacaktır. Çünkü günümüzde teknoloji ile eğitim birbirinden ayrılmaz bir bütün haline gelmektedir. Bu sistemde öğrencilerin not bilgileri, davranış notları gibi bilgilerde yer almaktadır. Dileyen veliler bu bilgilere sistem üzerinden ulaşabilmektedir.

Sistem sayesinde çocuklarının sınav sonuçlarını ve devamsızlıklarını rahatlıkla görebilen veliler, kontrolü de kaybetmemiş oluyorlar. E okul veli bilgilendirme sistemi girişi ile öğrenci yada veliler bilgi edinebiliyorlar.E-Okul e-okul.meb.gov.tr adresinden yada sitemizdeki "e okul veli bilgilendirme sistemi" linki ile e-okul girişi yapabilirsiniz. E-okul veli bilgilendirme sistemi ile anneler ve babalar çocuklarının devamsızlıklarını takip edebiliyorlar.

İnternet sayesinde bulundukları her yerden çocuklarının sayfasına giriş yapabilen anne ve babalar, teknolojinin kendilerine sağladığı bu müthiş imkânı da kullanmış oluyorlar.

MEB tarafından hizmete sokulan e-okul sistemine giriş için öğrencinin TC kimlik numarası ve okul numarasının bilinmesi yeterli oluyor. Devamsızlık ve sınav sonuçlarının yanı sıra kayıt işlemlerini de buradan gerçekleştiren veliler, durumdan oldukça memnun.

Ancak öğrenciler için durum pek de iç açıcı değil. Belki de daha önce anne ve babalarının yaptığı gibi okuldan kaytarmak isteyen öğrenciler e-okul korkusu nedeniyle bu düşüncelerinden hemen vazgeçiyor.

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ İÇİN TIKLAYIN