Canik'te Eğitim Atağı

2004 yılından bugüne Canik'te eğitim yatırımlarına 1 milyon TL harcayan Canik Belediyesi, ilçenin eğitim çıtasını yükseltmeye devam ediyor.

Canik'te Eğitim Atağı
Milli Eğitim Bakanlığı "Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi" kapsamında Canik Belediyesi tarafından ilçe okullarına bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak bakım, onarım, inşaat için Canik Kaymakamlığı'nda protokol imza töreni düzenlendi. Törene Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Başkan Yardımcısı Selçuk Kemeröz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu ve okul müdürleri katıldı.
Canik Belediyesi tarafından ilçe okullarına büyük hizmetlerin yapıldığını belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu, Başkan Genç'e eğitime desteklerinden ötürü teşekkür etti.
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bir toplum için eğitimin kalkınma ve gelişmenin kilometre taşlarından biri olduğunu ve iyi bir gelişme için eğitimin şart olduğunu söyledi. Eğitime verilen önemin insana verilen önem olduğunu anlatan Başkan Genç, sözlerine şöyle devam etti:"Göreve geldiğimiz ilk günden beri bu bilinçle eğitim yatırımlarını sorumluluğumuzun bir gereği olarak benimsedik ve öyle hareket ettik. Bugün ilçemizde eğitim camiasına bugüne kadar yapmış ve bundan sonra yapacak olduğumuz eğitim
yatırımlarıyla alakalı bir protokol imzaladık. Eğitimi bizim bölgemizde hak ettiği seviyeye çıkarmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Söz konusu eğitim olunca bu uğurda hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacağız."
Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan ise,"Eğitim bir insanı insan yapan, yücelten, bir toplumu millet yapan, o milleti çağdaş uygarlık seviyesi üzerine çıkaran önemli bir unsurdur. Eğitim hayatımızın olmazsa olmazıdır" diye konuştu.
Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Melekoğlu hazırlanan protokolü imzaladı.