TTNet'in Şener Şen'le hedefi her eve internet

 TTNet Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "İnternet sayesinde her şeyin mümkün olduğu bir yer olan 'Mümkünlü' k...


 TTNet Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, "İnternet sayesinde her şeyin mümkün olduğu bir yer olan 'Mümkünlü' kasabasında geçen uzun soluklu, adeta dizi film tadında bir reklam filmi hazırladık" diye konuştu.
TTNet pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, kampanyayı şu sözlerle açıkladı: "Yeni kampanyamızda asıl amacımız her evde internet ve bilgisayar kullanımını sağlamak. Bunun için interneti ayda 1 TL'ye veriyoruz. Ayrıca fatura üzerinden ayda 14,99 TL taksit ve 36 ay vade ile bilgisayar sahibi olma imkânı tanıyoruz." Koçak, bu kampanya ile şimdiye kadar 100 bin bilgisayarı müşterilerine ulaştırdıkları bilgisini de verdi.

Tamamen duygusal...
Kampanyada usta oyuncu Şener Şen, hayali Mümkünlü kasabasının belediye başkanını, Olgun Şimşek ise yardımcısını canlandırıyor. Şen, "İnternetin nimetlerinden ne kadar faydalanıyorsunuz?" sorusuna "İnternete yatkın olmayan bir kuşağız. Yeni çocuklar sanki o bilgilerle doğuyor. Konuşmadan tuşlara basıyorlar. Her şeyi beceren cambaz diyeceğimiz hünerli kullanıcıların sınıfına geçmeye az kaldı. Gayret ediyorum. Ayrıca Twitter ve Facebook hesabım yok" şeklinde yanıt verdi.  Şen, projeyi kabul etmesindeki etkenleri sıralarken de "Bu tabii duygusal etkenler yani esas sorunun cevabı o" diye gülerek, reklamdan aldığı ücrete üstü kapalı gönderme yapmış oldu.

Â