Sorgun'da Türk Eğitim-sen'den Öğretmenler Gününe Özel Program

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde Türk Eğitim-Sen tarafından Öğretmenler Gününe özel program düzenlendi.

Sorgun'da Türk Eğitim-sen'den Öğretmenler Gününe Özel Program
Düğün salonunda düzenlenen programa Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat Türk Eğitim-Sen İl Şube Başkanı Seyfi Bayrak, sendika ve öğretmenler ile davetliler katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Türk Eğitim-Sen Sorgun İlçe Başkanı Erol Köybaşı, öğretmenlerin öneminin vazgeçilmez olduğunu belirterek, Öğretmenlerin Türk milletinin sosyal yaşamı paylaşmalarındaki müşterek tavırlarını benimsedikleri hedefler doğrultusunda yönlendirici özelliklerinin olduğunu söyledi.
Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç'ta yaptığı konuşmada, öğretmenlerin yapacağı çalışmalarda ve ihtiyaç duyulduğunda her zaman yanlarında olacaklarını belirterek, " Bu önemli günde tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, görevlerinde üstün başarılar dilerim" dedi.
Konuşmaların ardından Türk Eğitim-Sen tarafından Öğretmenler gününe özel hazırlanan programda sanatçı Yıldırım Yıldızdoğan katılanlara sazlı sözlü müzik ziyafeti verdi. Gece çekiliş ve sürpriz hediyelerin dağıtılmasıyla sona erdi.