Onur Bayraktar toprağa verildi

Genç oyuncu Onur Bayraktar son yolculuğuna uğurlandı. Onur Bayraktar'ın cenaze namazı kılındıktan sonra topra verilmek üzere götürüldü. Kapalı Çarşı'da Timur rolünü oynayan Onur Bayraktar son yolculuğuna uğurlanırken kimler yanında vardı? İşte Onur Bayraktar hakkında her şey...

Onur Bayraktar toprağa verildi
Bayrakar için Akatlar Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Cenaze törenine Bayraktar'ın annesi, babası, yakınları ve çok sayıda oyuncu arkadaşı katıldı.

Cenaze töreni öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bayraktar'ın oyuncu arkadaşları yaşanan olaydan duydukları üzüntüyü dile getirdi. Bayraktar'ın genç yaşta öldüğünü belirten oyuncular, onunla ilgili fikirlerini anlattı. Öğle namazının ardından Bayraktar'ın cenaze namazı kılındı. Namazın ardından Bayraktar'ın tabutu sevdiklerinin omzunda cenaze aracına kadar taşındı.

Onur Bayraktar'ın naaşı, Ortaköy Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan 31 yaşındaki Onur Bayraktar, atv'de yayınlanan "Kapalıçarşı" dizisinde 'kötü adam' Timur rolünü oynamıştı. Bayraktar yine atv'de yayınlanan "Şöhret" dizisinde de rol almıştı. Sessiz Fırtına dizisinin başrol oyuncularından olan Bayraktar, Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban'ın yönettiği Leyla'nın Evi adlı oyunda da rol almıştı.

ÖLÜM GELİYORUM DEMİŞ

1997 yılında ehliyet alan Onur Bayraktar'ın 2006 yılından bu yana 7 ceza yediği ortaya çıktı. İlk cezasını 2006 yılında "bozuk ışık tertibatıyla yola çıkmak" suçundan ceza kesilen Onur Bayraktar'ın aynı yıl içinde "girilmez yola girmek", "aşırı hız yapmak" suçlarından ceza yediği öğrenildi.

2010 yılı içinde 2 kez muayenesiz araçla trafiğe çıkmak suçundan ceza kesilen Onur Bayraktar'a ayrıca İzmir ve Bursa'da iki kez aşırı hızla radara yakalandığı için ceza işlemi uygulandığı belirlendi.

Onur Bayraktar'ın geçen Eylül ayında İzmir'de yediği trafik cezası sırasında, önceki gece kaza yaparak hayatını kaybettiği motosikleti kullandığı öğrenildi.

İntihar söylentisi yayıldı
20 Kasım: Bir trafik kazası sonucu ölmek, pardon kaza oldu." 22 Kasım: "Hadi, uyuyalım artık. Söz, yarın uyanırız yine. 'Yarın uyanırız' diye bile söz verme. Gün gelir, kalkamaz halde uyanamaz bedenin" yazılarının intihar amaçlı olduğu ileri sürüldü.

Saban'ın tepkisi: Ne intiharı
Nedim Saban iddialara "İntihar edecek adam bugün araba mı alır! Evet Onur intihar etti çünkü tiyatro yapıyordu" yorumunu yaptı.

ARABA ALACAKTI, VEFAT ETTİ
Genç oyuncunun erken vedası, son oyunu olduğunu bilmeden onunla aynı sahneyi paylaşan meslektaşlarını da yasa boğdu. Oyunun yönetmeni Nedim Saban belki de herkesin içini acıtan ayrıntıyı şöyle anlattı: "Çok çalışkan çok iyi bir insandı. Arkadaşları motosiklet tehlikeli olduğu için otomobil almasını istiyordu. O da birkaç gün içinde alacaktı. Ancak almadan vefat etti."

Rol arkadaşı Ayça Varlıer de, Bayraktar'ın çok dikkatli bir motor sürücüsü olduğunu söyleyerek ekledi: "Oyun sonrasında çok yağış yoktu. O daha yağışlı havalarda da motor kullanmıştı. Hatta turnelere de motosikletiyle gelirdi. Ancak kaza geliyorum dememiş. Hepimizin başı sağolsun."

Bir dönem atv'de yayınlanan "Kapalıçarşı" dizisindeki rol arkadaşı Mert Fırat da, Bayraktar'ın çekimlere hep motosikletiyle geldiğini anlattı. "Yıllardır motor kullanıyordu. Haberi duyunca çok üzüldüm" diyen Fırat genç oyuncunun ailesine başsağlığı diledi.

Yine diziden rol arkadaşı Olgun Şimşek, "Çok sevdiğim bir oyuncu arkadaşımdı. Allah rahmet eylesin" dedi.

Erken vedaya dostlarından sitem

Melike Öcalan: "Onurum, canım dostum birileri çıksın ve 'Hayır!' desin..."
Başak Boran Oksal: "Hayır!"
Ece Uslu: "Hep canımsın... "
Doğa Rutkay: "Onur'umu kaybettim. Sözler yok oldu..."
Arzu Balkan: "Son bir haftada benim çevremden 3. genç giden..."
Nehir Erdoğan: "Onur Bayraktar! Çok mutlu ol gittiğin yerde. Sen mutlu ol. Kazanın 'pardon'u mu olur Onur?"
Mine Tugay: "Onur melek oldu..."

Genç oyuncu Onur Bayraktar kazada öldü

Onur Bayraktar hayatını kaybetti - Yakınları hastaneye akın etti

Onur Bayraktar hayatını kaybetti - İşte Onur Bayraktar'ın ehliyet sicili!