Gaziantepspor Trabzonspor maçı ne zaman başlayacak?

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında lider Trabzonspor deplasmanda Gazinantepspor ile karşılaşıyor. Gaziantepspor Trabzonspor maçı ne zaman başlayacak? Gaziantepspor Trabzonspor maçı kadroları belirlendi. Gaziantepspor Trabzonspor maçı saat kaçta? İşte Gaziantepspor Trabzonspor maçı ile ilgili tüm ayrıntılar...

Gaziantepspor Trabzonspor maçı ne zaman başlayacak?
Geçen hafta Es Es'e takılan lider, bu kez galip gelerek takipçilerinin birbirleriyle oynayacağı maçlarda uğrayacağı muhtemel kayıplarla zirvede rahatlama peşinde.

Üst üste aldığı iyi neticelerle sıralamada yukarılara doğru tırmanmaya başlayan Gaziantepspor’a konuk olacak Karadeniz ekibi için bu 90 dakikanın önemi çok büyük. İstanbul’daki Belediyespor maçında misafirden çok ev sahibi durumunda olacağı göz önüne alındığında ilk yarıdaki son dış saha mücadelesine giden Bordo-Mavililer, kazanıp takipçisi durumundaki rakiplerini de baskı altına almayı planlıyor. Çünkü Trabzonspor’un ardından bu gece önce Fenerbahçe, Belediyespor’a konuk olacak, yarın da Beşiktaş-Galatasaray derbisi oynanacak. Pazartesi günkü Bursaspor-Kayserispor sınavı da liderin dikkatle izleyeceği müsabakalardan.

Deplasman sıkıntısı yokHer ne kadar 12. haftada arayı açma fırsatını kullanamasa da Şenol Güneş’in öğrencileri bu kez farkı artırma konusunda hayli kararlı. Deplasman karnesi de Bordo-Mavililer için bir umut durumunda. Bu sezon 6 kez dış sahaya giden Trabzonspor, 4 galibiyet 2 beraberlikle 14 puan topladı ve Bursaspor’un ardından bu alanda ikinci sıraya yerleşti.

GAZİANTEPSPOR
Karcemarskas
Serdar
Yalçın
Emre
Şenol
Ivan
Orhan
Murat Ceylan
Elyasa
Sosa
Popov
T.Direktör: Tolunay Kafkas

TRABZONSPOR
Onur
Serkan
Egemen
Giray
Cale
Engin (Alanzinho)
Selçuk
Colman
Burak
Jaja
Umut
T.Direktör: Şenol Güneş

Stat: Kamil Ocak
Saat: 16:00
Yayın: Lig Tv
Hakem: Bünyamin Gezer