Didim Mhp Seçim Startını Verdi

MHP Didim İlçe Teşkilatı Kasım ayı istişare toplantısında partiye yeni katılan 20 üyeye rozetleri takıldı.

Didim Mhp Seçim Startını Verdi
MHP Didim İlçe Teşkilatının Kasım ayı Aylık İstişare Toplantısı geniş katlımla yapıldı. Didim Ticaret Odası Toplantı salonunda yapılan toplantıya MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas başkanlık ederken, İlçe Başkan Yardımcısı A. Erol Öktensoy, İlçe Sekreteri Adnan Pekkök, İlçe Kadın Kolları Başkanı Seda Saban ve Yönetim Kurulu Üyesi Barış Dündar, toplantıyı yönetti. Toplantıya MHP'li Akbük Belediye Meclis Üyesi Şerife Bayrak, Akbük ve Akyeniköy Belde Başkanları, Köy ve mahalle temsilcileri ve partililer katıldı. İstişare toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Ardından konuşan İlçe Sekreteri Adnan Pekkök Kasım Ayı içerisinde yapılan faaliyet ve çalışmalar konusunda partililere bilgiler aktardı. Pekkök 2011 genel seçimlerine 7 aylık bir zamanın kaldığını belirterek, "Bizler bu süreç içerisinde partimizin programını halka iyi anlatacağız. Seçim çalışmalarına hız vereceğiz ülkemize AK Parti iktidarından kurtarmak için vatandaşa ülke gerçeklerini iyi anlatacağız" dedi.
MHP Didim İlçe Başkanı Can Atas konuşmasının başında muhalefet partisine mensup olmanın güçlüklerine değinerek, "İktidar iken varlığını sürdürmek de çok kolaydır. Bütün maddi ve manevi imkanlar iktidar partisinin önündedir. Fakat; muhalefet olmak ve bir muhalefet partisinin varlığını güçlendirerek devam ettirmesi mensuplarının üstün gayreti ile mümkündür. Onun için siz değerli parti mensuplarını tek tek kutluyorum. Milliyetçi Hareket mensubu olmak ve öyle kalmak çelik gibi bir irade ister"dedi.
"BAZI ÖNYARGILARI KALDIRMAK BİZLERE DÜŞÜYOR.
Atas konuşmasında 12 Haziran 2011 yılında yapılacak genel seçimlere de değinerek şunları kaydetti; "Ülkemiz için bir var olma sınavı olan genel seçimler 12 Haziran 2010 tarihinde yapılacaktır. Yine siz dava gönüllülerine büyük görevler düşmektedir. Burada her hareketinizin, her sözünüzün anlamı büyüktür. Bir tebessümün, bir selamın bile anlamı büyüktür. Çevremizdeki herkese Milliyetçi Hareketin anlamını çok iyi anlatmamız gerekmektedir. Bazı önyargıları kaldırmak bizlere düşüyor. Türk Milletinin bütünlüğünü, devletin bölünmezliğini önemseyen herkese kucak açmalıyız" diye konuştu.
MHP'YE DAVET
Atas, MHP söylemlerine ilişkin yapılan eleştirilere tepki göstererek, "Son günlerde sıkça duyduğumuz bir yaklaşım yada eleştiri ise şudur; MHP söylemlerini değiştirmeli, Türkiye'de artık terör yok. Hepimiz arzu ederiz ki terör bitsin. Terörün bitmesi yada başlaması pamuk ipliğine bağlı bir konudur. Türkiye'de kim silah teslim etmiş de bizim haberimiz yok. İmralı canisi mi garanti vermiş terör bitti diye. Üstelik Milliyetçi Hareket Partisi'nin terör söylemleri yada eylemleri ile var olması yada yok olması söylemi son derece yanlıştır. Ben önümüzdeki süreçte; Milliyetçi Hareket Partisi olarak, daha önceki dönemlerde başka partilere destek vermiş ama yukarıda bahsettiğim konularda milli kaygıları olan, ülkemizin ileriki dönemlerde azimli ve kararlı kadrolar tarafından daha iyi yönetilmesini isteyen tüm vatandaşlarımızı Milliyetçi Hareket Partisi'ne davet ediyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların adından MHP'ye katılan 20 yeni üyeye rozetleri İlçe Başkanı Can Atas ve MHP'li yöneticiler tarafından takıldı. MHP katılanların isimleri ise şu şekilde; "Onur Çağlar, Mustafa Utku Tuğcu, Seda Özev,Hanife Karcı Hüma Özev, Burcu Karcı Koray Şen Emrullah Toydemir, Emel Tatari, Hafize Işık
Gamze Işık Mehmet Emin Işık,İsmail Camuz, Şahin Gürsoy, Celal Onat, İhsan Sancak, Hatice Sancak, Mesut Kılıç, Gökhan Kılıç, Melis Bayoğlu.