Bozbey'e Eğitime Destek Ödülü

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eğitime verdiği destekten dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ödüllendirildi.

Bozbey'e Eğitime Destek Ödülü
Nilüfer İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü, Görükle Otomotiv Endüstrisi İhracatçı Birlikleri Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlenen törenle, 24 Kasım Öğretmenler Günü çerçevesinde eğitime destek veren Başkan Mustafa Bozbey ve başarılı okul idarecilerini plaketle ödüllendirdi. Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve çok sayıda okul idarecisinin katıldığı törende, eğitim meseleleri de ele alındı.
Öğretmenlerin sadece bir gün anılmasının doğru olmadığını vurgulayan Başkan Bozbey, öğretmenlerin her zaman yanında olduklarını ifade etti. Her işin başının sağlık değil eğitim olduğuna dikkati çeken Başkan Mustafa Bozbey, "Eğer yeterli bir eğitime sahipseniz, hem sağlığınızı korurusunuz, hem de kaliteli bir ömür sürersiniz. Yurt dışında bazı ülkelerin insanları eğitimle birçok şeyi çözmüş. Maalesef araştırmalara göre ülkemizde eğitim seviyesi ilkokul dört seviyesinde. Böyle bir eğitim seviyesiyle ne genel, ne de yerel demokrasiyi tartışabiliriz. Ayrıca birçok sıkıntıyı da çözemeyiz. Eğitimin Türkiye'de acil olarak geliştirilmesi gerekli" dedi.
Konuşmaların ardından Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık, eğitime verdiği desteklerden dolayı Başkan Mustafa Bozbey'i plaket takdim etti. Törende ayrıca başarılı okul idarecilerine de plaket verildi.