Altid Başkanı Güven Tazeledi

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) 18'nci dönem olağan kongresini gerçekleştirdi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Gülçin Güner 2'nci kez başkanlığa seçildi.

Altid Başkanı Güven Tazeledi
Alanya Kültür Merkezi'nde (AKM) yapılan ALTİD'in 18'nci dönem olağan genel kurul toplantısı Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan'ın açılış konuşması ile başladı. ALTİD başkanlığına aday olan Gülçin Güner'in hazırladığı liste oylamaya katılan üyelerin oyunu alarak 3 yıllığına 2'nci defa göreve geldi. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen toplantıda yeterli çoğunlu sağlanamadığı için ertelenen genel kurulda tüzük gereği kongrede hazır bulunan 55 üyenin 48'i oylamaya katıldı. 252 üyesi bulunan ALTİD'de seçimler 48 üyenin oyunu alan 15 kişilik yönetim ve 24 kişilik TÜROFED delegesi 3 yıllığına seçildi. ALTİD turizm adına işler yapan, Alanya'nın ekonomik ve sosyal hayatına önemli katkılar yaptığını belirten Güner,
yeni yönetim olarak 3 yıl boyunca Alanya ve Türk turizmine önemli katkıda bulunacaklarını söyledi.
Pazar çalışmalarına önem vereceklerini belirten Güner, "Orta doğu ve Balkanlarla, İngiliz pazarında ciddi çalışmalar yapılacak ve reklamlara ağırlık verilecek. 25 yıllık deneyimimizle bu pazarlarda marka yaratılması, 12 ay konusunda var olan bir takım projelerin desteklenmesi ve bu çalışmalara önderlik etmek için mücadele edeceğiz" dedi.
Öte yandan Güner, Gazipaşa Havaalanı'nın açılıp açılmayacağı konusunda uzun yıllardır her fuarda çeşitli söylemlerde bulunduklarını artık hükümetin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini bildiri.
Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu ve Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Aydoğan'ın da katıldığı kongrede, Güner'in Başkanlığındaki yönetim kurlu listesinde Hayriye Argun Sadullahoğlui Elvan Güneş, Hasan Şakiroğlu, Mikail Ülker, Levent Alanya, Hızır Bozdoğan, Hüseyin Balıkçıoğlu, Mehmet Dahaoğlu, Halil Çakır,Murat Gürol, Gökalp Canko, Ali Döven, Recep Tolga Gürel, ve Hüseyin Hüsnü Yüksek'e yer aldı.