Yurtkur'dan Başkan İnci'ye Plaket

Yurt Kur Hendek Müdürü Abdullah Özçelik, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'ye yurt binalarının yapımına verdiği desteklerden dolayı plaket takdim etti.

Yurtkur'dan Başkan İnci'ye Plaket
Hendek Yurt Kur Müdürü Abdullah Özçelik, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci'yi makamında ziyaret ederek Hendek Devlet Yurdu'nun yapımına verdiği katkılardan dolayı teşekkür etti. Özçelik, "2008-2009 yılında hizmete açılan yeni yurt binalarımızın yer temini ve yapımındaki destek ve katkılarından ayrıca yurdumuz yolunun asfalt ve aydınlatmasının yapılarak ihtiyaç duyduğumuz hizmetlerin sağlanması konusunda bizden ilgisini esirgemeyen Başkanımız Ali İnci'ye öğrenciler ve yurt personeli adına teşekkür ediyoruz" dedi.
Başkan İnci, eğitime yapılan her türlü yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu, Türkiye'nin dört bir yanından ilçeye eğitim için gelen öğrencilerin tüm sorunlarını kendi sorunları olarak gördüklerini belirtti. Başkan İnci, kız öğrencilerin talebi üzerine akşam saat 18.00'den sonra belediye olarak yurt binasına ücretsiz servis koyduklarını belirterek bu konuda hassasiyetlerinin üst düzeyde olduğunu söyledi. Başkan İnci, Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'ne Hendek Belediyesi olarak 3 tane bina yaptıklarını ayrıca bahçe düzenlemesini de tamamladıklarını belirterek eğitime olan desteklerinin devam edeceğini kaydetti.