Yıldırım'da duvarlar renklendi

Bursa merkez Yıldırım Belediyesi tarafından kurulan güzelleştirme ekibi, yaptığı çalışmalarla ilçenin görsel detaylarını zenginleştiriyor.

Daha ö

Bursa merkez Yıldırım Belediyesi tarafından kurulan güzelleştirme ekibi, yaptığı çalışmalarla ilçenin görsel detaylarını zenginleştiriyor.

Daha önce trafoları resimlendiren, bordür ve korkulukları boyayarak, çevre düzenlemesi gibi çalışmalar yapan ekip, bu kez ilçedeki duvarları tamir ederek, çiçek motifleriyle süsledi. Yıldırım'ın çeşitli bölgelerinde çirkin görüntüdeki duvarların tamirini yapan ekipler, iyileştirmenin ardından çiçek resimleriyle de süsledi.

Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, ilçe halkının her zaman güzel hizmetlere layık olduğunu belirterek, belediye hizmetlerinin sadece asfalt yapıp, toplu konut üretmekten ibaret olmadığını söyledi. Keskin, "Göreve geldiğimiz günden bu yana Yıldırım'a birbirinden faydalı hizmetler kazandırdık. İlçemizde yapmış olduğumuz her bir proje, halkın refah seviyesini yükseltmek, ilçemizi daha da ileriye taşımak amacıyla hayata geçirilmiştir. Amacımız daha modern daha çağdaş bir Yıldırım profili yaratmak. Bu amaçla prestij projelerinin yanı sıra irili ufaklı pek çok çalışmayı da Yıldırım'a kazandırdık. Bu çalışmaların içinde ilçemizi güzelleştirmek için kurduğumuz Yıl-Güzek ekibimizin çalışmaları da önemli bir yer tutuyor. Yıl-Güzek ekibimiz en son olarak Yıldırım'da harebe duvarları onararak, çiçek motifleriyle süsledi. Yıldırım bu sayede çiçek gibi oldu." diye konuştu.