Kütesob Başkanı İbrahim Yiğit:

Tavşanlı Elektrik Elektronik ve Saatçiler Odası aylık olağan disiplin denetim ve yönetim kurulu toplantısını ilk kez gerçekleştirdi

Kütesob Başkanı İbrahim Yiğit:
Tavşanlı Elektrik Elektronik ve Saatçiler Odası aylık olağan disiplin denetim ve yönetim kurulu toplantısını ilk kez gerçekleştirdi. Toplantı Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası toplantı salonunda yapıldı.
Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (KÜTESOB) Başkanı İbrahim Yiğit, yaptığı açıklamada, "Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Yönetim Kurulu olarak daha önceki yıllarsa sürekli yapılan yönetim kurulu toplantılarını ilçelerde de yapmaya karar verdik. Esnaf ve sanatkarların sorunlarını yerinde dinleyerek çözüm yolu bulmak ve sorunları gerekli mercilere iletmek için bu toplantıları ilçelerde yapma kararı aldık. Konfederasyon başkanımızın gayretleri ve hükümetimizin de bu işe yönelmesiyle yeni bir yapılanmaya gidiliyor. Bu yapılanmadan esnafımız ve sanatkarımız SGK ve maliye boyutunda olumlu yönlerde yararlanacak. KOSGEB kredileri tekrar başlatıldı. Bu gelişmelerin esnaflar için cansuyu olacağını düşünüyorum" dedi.
Yiğit, esnaf ve sanatkarların son yıllarda çok sıkıntılar yaşandığını bu gelişmelerle sıkıntıların azaltılacağını vurguladı.
Toplantıya Kütahya Esnaf ve Sanatkarları Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yiğit'in yanı sıra Başkan Vekili Halil Ünlü, Denetleme Kurulu Başkanı Kadir Gök ile Disiplin Kurulu Başkanı Sadık Erilbaylı ve üyeler katıldı.