İvazpaşa'ya Makyaj

Osmangazi Belediyesi İvazpaşa Camii'nin çevresini düzenliyor.

İvazpaşa'ya Makyaj
Şadırvan, çay ocağı ve çevre düzenleme çalışmasının temeli Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Ak Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle gerçekleştirildi. Çalışma tamamlandığında sirkülasyonun yoğun olduğu bölgeye yakışan bir düzenleme yapılmış olacak.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, projeleri hazırlanan yatırımların birer birer hayata geçirildiğini belirterek, "Orhanbey Mahallesi'nde yer alan İvazpaşa Camii'ne yakışan bir düzenleme yapacağız. Çarşı bölgesinde hayata geçirilen Uzun Çarşı, Okçular Çarşısı, Ertaş Çarşısı gibi önemli projelerin yanı sıra Nilüfer Köylü Pazarı, Yorgancılar Çarşısı Duvarı ve İvazpaşa Camii çevre düzenlemesi gibi devam eden projelerle tarihi çarşı ayağa kaldırılıyor. Alışveriş merkezleriyle rekabet gücü artırılan tarihi çarşımızda çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.
İvazpaşa Camii'nde 28 metrekarelik bir şadırvan yapılıyor. Bunun yanı sıra 15 metrekarelik bir çay ocağı ve 162 metrekarelik bir çevre düzenlemesi yapılacak. Ayrıca oturma gurupları da yenilenmiş olacak.