İletişim hizmetlerini tek faturada topladı, 'mümkünlü' reklam çevirdi

İletişim şirketi TTNET, sunduğu hizmetlerin tanıtımını yapmak için 'mümkünlü' bir reklam filmi hazırlattı. Şirketin genel müdürü Tahsin Yılmaz, "TTNET

İletişim şirketi TTNET, sunduğu hizmetlerin tanıtımını yapmak için 'mümkünlü' bir reklam filmi hazırlattı. Şirketin genel müdürü Tahsin Yılmaz, "TTNET ile Her Şey Mümkün, diyerek iletişim hizmetlerini tek elden vermeyi temel hedef olarak belirledik. Gelinen noktada tek fatura altında tüm iletişim hizmetlerini veriyoruz. Her kesimi internetten faydalandırmak istiyoruz." dedi.

TTNET'in sunduğu hizmetlerin anlatıldığı reklam filminin tanıtımı Genel Müdür Tahsin Yılmaz, Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak ile oyuncular Şener Şen ve Olgun Şimşek'in katıldığı basın toplantısıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Yılmaz, Avrupa Komisyonu'nun Geleceğin İnterneti raporuna değinerek, rapordaki çarpıcı sonuçlara dikkat çekti. Buna göre günümüzde yüzde 40 oranında olan internetten temel ses ve data iletişiminin 2020 yılında yüzde 90'lara ulaşmasının beklendiğini, aynı şekilde 10 seneye kadar internetin sosyal iletişim amacıyla kullanımının yüzde 30'lardan yüzde 85'lere yaklaşacağını ve eğelence ihtiyacının yüzde 90'ının internetten karşılanacağının öngörüldüğünü aktardı.

Raporda, internetin ekonomiye etkilerinin de öne çıktığına işaret eden Yılmaz, şunları söyledi:

"Uzun araştırmaların nihayetinde hazırlanan rapora göre internetin güncel gelişme ve haberlere ulaşım amacıyla kullanımı yüzde 95'lere ulaşacak. Üniversitelerde, yaşam boyu eğitim alanlarında bu oran yüzde 90'larda olacak. İstihdamla ilgili tüm hizmetler için kullanım yüzde 90'ları aşarken kamu uygulamaları, e-devlet uygulamaları yüzde 80 oranında internetten yapılabilir hale gelecek. Yani insan hayatının gelecek 10 yılda internetle daha iç içe olacağı dillendiriliyor. Artık internet hayatımıza daha fazla girmelidir. Türkiye'nin önde gelen iletişim şirketlerinden biri olarak biz de ürün ve hizmetlerimizi geliştiriyor ve kullanıcılarımıza sunuyoruz. Amacımız Türkiye'yi geleceğin internetine taşıyarak geleceğe katkıda bulunmaktır."

"ROL ALDIM, ÇÜNKÜ TEKLİF ÇOK DUYGUSALDI"

Renkli geçen toplantının ardından gazetecilerin sorularını cevaplayan oyuncu Şener Şen, reklam filmlerinin sinema tadında olduğunu ve toplumun her kesimi tarafından ilgiyle izleneceğini savundu. Yapımın kendisini TTNET ürünleri bir araya getirdiğine işaret eden Şen, filmin topluma bu anlamda önemli katkılar sunacağını vurguladı.

Gazetecilerin, "Reklam kampanyasında rol almayı kabul etmenizde ne etkili oldu?" sorusuna Şen, esprili bir şekilde, "Tabii ki bu reklam filmini kabul etmemde duygusal etkenler etkili oldu. Başka ne olabilir. Esas sorunuzun cevabı o." karşılığını verdi. Usta aktör, "Reklam filmleri bir sinema filmine dönüşebilir mi?" sorusunu ise "Bu bir reklam filmi. Bu yapımcı firmanın tasarrufunda, bunu konuşmak için henüz erken." diye cevapladı.

Şener Şen, bir soru üzerine Olgun Şimşek'le rol almanın kendisini mutlu ettiğini kaydederken, "Kendisi iyi ve deneyimli bir oyuncu. Sesi de güzel, zaten bunu reklam filminde de görüyorsunuz." ifadesini kullandı. Şimşek de Şen'e dönüp teşekkür etti ve reklam hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulundu.

Basın mensuplarının yakında vizyona girecek Av Mevsimi filmiyle ilgili yönelttiği sorulara ise Şen, "Film vizyona girdiğinde her şeyi görürsünüz. Filmle ilgili açıklama yapılmaz, seyirci ne anlarsa odur. Karar verici seyircidir." karşılığını verdi.