Game X - COMPEX 35 fuarı başlamak üzere

COMPEX 2010, bünyesindeki GameX dijital oyun festivali ile yine bizlerle.

Game X - COMPEX 35 fuarı başlamak üzere
COMPEX/GameX 2010, eğlence anlayışının dijital ortama taşındığı günümüzde oyun tutkunlarını biraraya getiriyor. On-line oyunlara tutkun kişilerin buluşma noktası olması beklenen COMPEX/GameX, teknoloji dünyasında dev bir sektör haline gelen dijital eğlencede ulaşılan son noktayı göstermesi açısından da büyük önem taşıyor.

“Dijital ortamda sınırsız eğlence”

COMPEX/GameX 2010 Fuarı kapıları, Türk Telekom Grup şirketlerinden Sobee ortaklığı ile 2-5 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezinde açılıyor. On-line oyunlarla,dijital eğlencenin doruk noktasına ulaşılacak fuarda birçok oyunun Türkiye prömiyeri yapılırken, ödüllü turnuvalar sanal çekişmelere sahne olacak.

Asus tarafından gerçekleştirilen WGT oyun turnuvasının finalleri ve ödül töreni de COMPEX/GameX 2010 fuarı’nda gerçekleştirilecek. Ayrıca, Türk Telekom, Sobee’nin700 metrekarelik standında, 4 gün boyunca sürecek ödüllü turnuvalar ve yeni oyun lansmanları da yapılacak. Üniversite öğrencilerini de unutmayan Türk Telekom, fuar alanında oluşturacağı platform ile teknoloji çalışmalarını sergileme imkanı sağlayacak.

X-wishes racing fuar alanındaki 500 metrekarelik simülasyon alanında en zorlu yarış pistlerini dijital ortama taşırken, çeşitli turnuvalar ile ziyaretçilere kıyasıya yarışma imkanı da sunacak.

Oyun makinaları konusunda Türkiye’nin önde gelen markalarından Balo, COMPEX/ Gamex Fuarındaki standında, online dart, pinball, air hockey ve dijital basketbol oyunlarının tanıtımını gerçekleştirerek, ziyaretçilere zevkli ve bir o kadar da heyecanlı dakikalar yaşatacak.

GameX, uçmayı ve uçakları sevenleri de unutmuyor. Anadolu Jet, standındaki uçak simülatörlerinde, farklı uçak modelleriyle gökyüzünün sınırsız heyecanını fuara taşıyacak.

Geleceğin dijital teknolojisi olarak hayatımıza giren 3D teknolojileri de GameX Fuarına damgasını vuracak. Sony ve Toshiba, 3 D teknolojisinde geldikleri son noktayı, özel gözlükler ile COMPEX/GameX’de ziyaretçiler ile paylaşacaklar. Ayrıca Dell, Asus ve Lenovo’da en özel oyun konfigürasyonlarının tanıtımını GameX’de gerçekleştirerek, hayal dünyasının sınırsızlığını bir kez daha gözler önüne sunacaklar.

Teknolojinin en son yeniliklerini eğitimin hizmetine sunan, yazı tahtaları ve eğitim gereçleri alanında Türkiye’nin öncü kuruluşu olan Emko, geleceğin eğitim teknolojilerini öğrenciler ile buluşturacak.

“En iddialı fiyatlar Media Markt’da”

COMPEX/GameX’i ziyaret eden oyun tutkunları, aynı zamanda fuarın resmi teknoloji mağazası sponsoru Media Markt’ın 650 metrakarelik mağazasında, hiçbir yerde bulamayacakları iddialı fiyatlarla en son teknolojilere sahip olabilecekler.

Fenerbahçe taraftarlarını, yeni kampanyaları ile buluşturacak olan Fenercell, fuar alanındaki standında taraftarlarını çeşitli hediyeler ile sevindirecek.

Avea kullanıcılarına ücretsiz

Uluslararası on-line oyun firmalarının da katılımı ile ziyaretçiler arasında ödüllü oyun turnuvalarının gerçekleştirileceği fuar için ziyaretçiler www.compex.com.tr ve www.gamex.com.tr web adreslerinden ücretsiz davetiye alabilecekler.

Aynı zamanda Avea kullanıcıları, cep telefonlarının ekranında servis sağlayıcı olarak “Avea” yazısını göstererek COMPEX/GameX fuarını herhangi bir ücret ödemeden ziyaret edebilecekler.