Bursa Milyonerini Arıyor

Süper Loto'nun bu haftaki rekor ikramiyesine 6 bilerek ortak olan 2 kişiden biri, Bursa'nın Kestel ilçesinden çıktı

Süper Loto'nun bu haftaki rekor ikramiyesine 6 bilerek ortak olan 2 kişiden biri, Bursa'nın Kestel ilçesinden çıktı. Talihli henüz ortaya çıkmazken, şanslı rakamların oynandığı bayinin sahibi, "İnşallah hayırlara vesile olur, iyi yatırımlar yapar. İyi günlerde harcasın, afiyet olsun" dedi.
Süper Loto'nun 9 milyon 518 bin liralık ikramiyesi, Bursa'dan bir talihliye çıktı. Loto'nun Kestel ilçesinde Müstakim Aydın'a ait 15 yıllık bayide oynandığı öğrenilirken, talihliyi merak eden ilçe sakinleri iş yerine akın etti.
İlk defa kendi bayiinden loto oynayan bir kişiye bu kadar yüklü bir para çıktığını vurgulayan Aydın, "İnşallah bu para hayırlara vesile olur. İlçedeki 3 bayiden biriyim. Sabah saatlerinde Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nden arayıp bilgi verdiler. Büyük ihtimalle talihli Bursa'dan biri, Kestel ilçesinden biri de olabilir. İyi günde harcasın. Afiyet olsun" dedi.
Şanslı talihliden parayı memleket için harcamasını isteyen Aydın, "Talihli benim dükkanıma da bir güvenlik kamerası alırsa iyi olur. Kameram olsa onu hemen tespit ederdik" diye konuştu.
Çevre esnafı ise hayallerini süsleyen paranın kendilerine çıkması halinde ne yapacaklarını söyledi. Paranın kendilerine çıkması halinde ortaya çıkıp çıkmama konusunda tereddütte kalacaklarını vurgulayan Kestel sakinleri, talihlinin parayla ilçeye yatırım yapmasını istedi.