Başkan Toçoğlu'ndan Kongre Merkezi Müjdesi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya'ya bir kongre merkezi ve anfi tiyatro kazandıracaklarının müjdesini verdi

Başkan Toçoğlu'ndan Kongre Merkezi Müjdesi
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı'nda konuşan Başkan Zeki Toçoğlu, Sakarya'ya bir kongre merkezi ve anfi tiyatro kazandıracaklarının müjdesini verdi. Başkan Toçoğlu, ayrıca, Kent Orkestrası Binası'nın hemen yanında bulunan eski Nüfus Müdürlüğü Binası'nın da sanat galerisi haline dönüştürüleceğini belirtti.
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşimi'nde konuşan Başkan Zeki Toçoğlu önemli açıklamalarda bulundu. MHP Grubu'nun sorularını cevaplayan Başkan Toçoğlu, Sakarya'da kültür-sanat alanında hayata geçirecekleri projeleri anlattı. Başkan Toçoğlu, Sakarya'ya bir kongre merkezi ve anfi tiyatro kazandıracaklarının müjdesini verdi. Başkan Toçoğlu, ayrıca, kent Orkestrası Binası'nın hemen yanında bulunan eski Zabıta Daire Başkanlığı Binası'nın da Sanat Galerisi haline dönüştürüleceğini kaydetti. Toçoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Sakarya'ya çok güzel bir kongre merkezi kazandıracağız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Kültür-sanat alanında iddialıyız. Sakarya'ya ayrıca bir tane de Anfi Tiyatro kazandıracağız. Bunun yanında Kent Orkestrası Binası'nın hemen yanında bulunan eski Zabıta Daire Başkanlığı'na tahsis edilen binada çalışmalar yapacağız. Orasını da bir Sanat Galerisi haline getireceğiz. Sanat Galerisi'nin içerisinde uluslararası standartlara uygun galeri yer alacak. Ayrıca nezih bir kafeterya, kitapçı, cep sinema salonu bulunacak. Burasının ihalesine kısa bir süre içerisinde çıktık. Fakat gerekli rekabet şartlarının oluşmadığı için ihaleyi iptal ettik. Şimdi yeniden ihaleye çıkacağız ve bu projeyi hayata geçireceğiz" dedi.
İlçelerde de güzel çalışmalar yapıldığını ifade eden Toçoğlu, "Serdivan Belediye Başkanımız geçen gün Sapanca Gölü kenarında yapacaklarını projeyi anlattı. Adapazarı Belediyemiz Camili'de çalışmalar yapıyor. Yani Sakarya bütün ilçeleriyle güzelleşiyor. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak şehrimiz için ne gerekiyorsa yapacağız. Ayrıca bugünkü meclis toplantısında yapıcı eleştirilerinden dolayı muhalefete de teşekkür ediyoruz" diye konuştu.