Ak Parti İl Başkanı Salih Koca Yaş Sebze Ve Meyve Hali'nde İncelemelerde Bulundu

Eskişehir AK Parti İl Başkanı Salih Koca, tüpten sızan etilen gazının alev alması sonrası meydana gelen patlamada zarar gören Eskişehir Yaş Sebze ve Meyve Hali'nde incelemelerde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Yaş Sebze ve Meyve Hali esnafına geçmiş olsun ziyareti yapan Koca ve beraberindeki Odunpazarı İlçe Başkanı Coşkun Şengün, Tepebaşı Belediye Meclis Üyesi Naci Şahin ve Odunpazarı Belediye Meclis Üyesi Recep Habuk, yangın sonrasında çıkan hasarı yerinde inceledi. Koca, Hal Dernek Başkanı Ali Haydar Çelik ve Hal Müdürü'nden yangının çıkış nedeni ve yangında oluşan hasar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Ziyareti için Salih Koca'ya teşekkür eden Dernek Başkanı Ali Haydar Çelik, bir çalışanın soğuk hava deposuna giderek lambayı yaktığını ve bu sırada depoda bulunan etilen dolu tüpten sızan gazın alev aldığını, bunun da patlamaya neden olduğunu bildirdi.
Halde meydana gelen yangını duyduğunda çok üzüldüğünü kaydeden AK Parti İl Başkanı Salih Koca, şunları belirtti: "Birçok esnafımızın bulunduğu halde patlama sonrası yangın meydana gelmesi bizleri üzdü. Sizlerin nezdinde hal esnafımıza geçmiş olsun diyorum. Üzerimize düşen ve sıkıntılarınızı azaltmak adına ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" dedi.