TiMSAH'IN ÇiLESi

Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde puan alamayan ve ilk 4 maçta 32 takım arasında golü bulunmayan tek ekip olan ...


Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde puan alamayan ve ilk 4 maçta 32 takım arasında golü bulunmayan tek ekip olan Bursaspor 5. maçında da Valencia'dan fark yedi: 6-1
İspanyol ekibi karşısında iki maçta toplam 10 golü filelerinde gören yeşil-beyazlı ekip Devler Ligi'ndeki en farklı yenilgisini alırken ilk golünü Batalla'nın ayağından buldu.
13. dakikada Bursaspor net bir gol pozisyonundan yararlanamadı. Volkan'ın uzun pasıyla hareketlenen Sercan, topu karşı karşıya kaldığı kaleci Moya'nın üzerinden aşırttı. Meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta çıktı.
16. dakikada Aduriz'in ceza sahası içinde kaptan Ömer Erdoğan'ın müdahalesiyle yerde kalmasını hakem penaltı olarak değerlendirdi. Atışı kullanan Mata topu filelere gönderdi: 1-0.
21. dakikada Mata'nın ara pasıyla sağ kanattan ceza sahasına giren Soldado'nun çaprazdan sert şutunda top filelerle buluştu: 2-0.
30. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Mata topu ön direğe doğru ortaladı. Aduriz'in vuruşunda top kaleci Ivankov'dan döndü. Aduriz, dönen topu filelere gönderdi: 0-3.
37. dakikada Joaquin'in ceza yayı üzerinden sert şutunda top köşeden filelere gitti: 4-0.
55. dakikada sağ kanattan ceza sahasına giren Soldado'nun çaprazdan sert şutunda top filelere gitti: 5-0.
69. dakikada Bursaspor Şampiyonlar Ligi'deki ilk golünü attı. Sağ kanattan hareketlenen Sercan, ceza sahasına girer girmez topu kale alanı içine ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Batalla'nın plase vuruşunda top filelere gitti: 5-1.
78. dakikada Mata'nın ara pasıyla ceza sahasına giren Dominguez maçın skorunu belirledi: 6-1.


startFlvPlayer("divFlvPlayer45647","45647","2010/11/25");




ManU-Valencia garantiledi
Bursaspor'un da yer aldığı C Grubu'nun diğer maçında lider Manchester United, deplasmanda Glasgow Rangers'ı 1-0 mağlup etti. Kırmızı Şeytanları galibiyete taşıyan golü, uzun süre sonra sahalara dönen Rooney penaltıdan kaydetti. 13 puanı bulunan Manchester United ile 10 puana ulaşan Valencia gruptan çıkmayı garantiledi. İki takım son hafta liderlik için kapışacak. Glasgow Rangers ise haftayı mağlubiyetle kapatmasına rağmen grup 3.'lüğünü garantiledi ve Avrupa Ligi vizesini cebine koydu. Â